|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Η Απαντηση Μου Ειναι Οτι Το Ολο Θεμα Αντικαταστασης Κολλαει Στο Οτι Ζουμε Στην Ελλαδα. Ολοι Ειναι Προθυμοι Να Πουλησουν Αλλα Δυσκολα Στο Να Αντικαταστησουν...
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Πολύ μεγάλη αλήθεια είπες φίλε!!! Δύο μήνες αφού είχα αγοράσει καινούριο θερμαντήρα βλέπω ότι ο θερμοστατης του κολλούσε και τον πηγα πίσω στο μαγαζί (από τα μεγάλα και "καλά" μαγαζιά στην Αθήνα) από όπου τον είχα αγοράσει. Τον βάλαμε μαζί με ένα από τους υπεύθυνους να δουλέψει σε ένα μπουκάλι από αναψυκτικό. Με τον θερμοστάτη ρυθμισμένο στους 25 και το νερό στους 35 βαθμούς ο θερμαντήρας συνέχιζε να δουλεύει και ο "ειδικός" του μαγαζιού προσπαθούσε να με πείσει ότι ο θερμαντήρας δούλευε σωστά, απλά δεν έσβηνε επειδή ήταν λίγο το νερό!! Του πρότεινα να τον βάλουμε σε ένα από τα ενυδρεία του αλλά αρνήθηκε!! Έφυγα και δεν ξαναπάτησα!!! Λες και θα έβαζε τα χρήματα από την τσέπη του!!! |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Μα Τι Παραξενος Ανθρωπος Που Εισαι...
|
||||
|
||||
![]()
Nαι, την έχω την παραξενιά μου, την έχω
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αλλαγη λαμπτηρων | mpampis 1969 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 8 | 03-10-08 07:25 |
περι λαμπτηρων...;;;; | nigesi | Malawi | 5 | 13-10-06 20:29 |
Αντικατασταση Λαμπτηρων | stav | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 33 | 01-10-06 14:17 |
Περι λαμπτηρων... | vasilakis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 14 | 28-09-06 19:22 |
Συνδεση 2 λαμπτηρων | epistimon | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 13 | 31-12-05 20:12 |