|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
http://en.wikipedia.org/wiki/Gyrinocheilus Καλή αρχή και λοιπά όπως ο Πάνος
|
|||
|
|||
![]()
ωραιο το ενυδρειο σου φιλε μου , τα φυτακια τα αλλα που εχεις εκτος απο την ανουμπια ειναι κερατοφυλο και αν δεν κανω λαθος πισω απο το ξυλο πρεπει να ειναι καποιο ειδος βαλισνερια .
Αυτο που του λειπει μπορω να στο δωσω ..... Λογο της γεννας των δισκων μου θα χρειαστει να ξεστησω το φυτεμενο μου ενυδρειο για να φιλοξενησω τα μικρα μου . οποτε μπορεις (αμεσα) ελα να σου δωσω αρκετα φυτα για να βαλεις στο ενυδρειο σου .... Δωρο. Στειλε μου πμ να κανονισουμε . |
|
||||
|
||||
![]()
new photo
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
λιτες απλες και πολυ ομορφες γραμμες!! μου αρεσει εκτος απο την ανουμπια πισω απο το μοπανι...και το φυτο τερμα δεξια....νομιζω ειναι σε λαθος σημεια...χαλουν την εικονα πιστευω...θα δοκιμαζα να αλλαξω θεση σε αυτα...
μου αρεσει πολυ το σχημα και το χρωμα στο ξυλο σου....
|
||||
|
||||
![]()
και μια νέα φωτο έχει γίνει ζούγκλα.
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Τελειο!!!!
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Τώρα μάλιστα. Ηρθε κι έδειξε. Μου αρέσει πολύ έτσι γεμάτο.
Μικρές παρατήρήσεις. Η ανούμπια δεμένη ψηλά στο κλαδί, δεν δείχνει καλά. Δεσε την πιο κάτω στη βάση στης ρίζας. Επίσης, ένα κλάδεμα ετζέρια μπροστα΄στη ρίζα άν το πολλαπλασιάσεις κιόλας θα στην κρύβει γιατί ψηλώνει πολύ. Βάλτο πιο πίσω προς το θερμόμετρο ή στα δεξιά. Μπράβο πάντως για την εξέλιξη του! ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Το πρώτο μου ενυδρείο | krom | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 2 | 15-01-09 13:21 |
Πρώτο ενυδρείο | ΜΗΤΣΑΡΑΣ | Αρχάριοι γλυκού νερού | 56 | 03-07-08 09:46 |
Το πρώτο μου ενυδρείο | etomis | Αρχάριοι γλυκού νερού | 12 | 25-06-08 22:18 |
το πρώτο μου ενυδρείο | linecp | Αρχάριοι γλυκού νερού | 23 | 30-12-07 11:24 |
το πρώτο μου ενυδρείο | kostantakis | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 12 | 17-09-07 17:14 |