|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
το δοκιμαζω τωρα!!!
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
...αν δε τα ξεβιδωσεις δεν ανοιγει....το μονο που θα κανεις θα'ναι να το σπασεις...>!!!!
|
||||
|
||||
![]()
φιλαρακι μου εισαι θεος!!!!!!!!νασαι καλα,σε υπερευχαριστω!!!!!!!!!!!που θα παει θα τα μαθω!!!με τετοιους δασκαλους τσακαλια!!!!ευχαριστω κ παλι!!!
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
οχι απλως δεν ηξερα οτι πρεπει να βγαλω τα βανακια!!!μια χαρα ειμαι τωρα,αλλαξα κ υαλοβαμβακα κ επανηλθε κ η ροη!!!ευχαριστω φιλε μου
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Αν και δεν χρειάζεται νομίζω να τα βγάλεις τελείως τα βανάκια, αρκεί να ανοίξεις ένα για να μπει λίγος αέρας (αποσυμπίεση) |
|
||||
|
||||
![]()
Ασε φιλε μου την προηγουμενη φορα δεν εκλεινε κ εσπασα τον καδο! Κ να πω οτι ειμαι ατζαμης!ειχα παλιοτερα για 5 χρονια ενυδρειο αλλα με εσωτερικο φιλτρο,τωρα εδω κ 2 μηνες που αποφασισα να ξανασχοληθω με εξωτερικο φιλτρο,φυτεμενο ενυδρειο κ παει λεγοντας, αισθανομαι τελειως νιουφης!!!που θα παει ομως,με τετοια τσακαλια σαν κ σας θα ερθω σε καλο επιπεδο!!!
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Σπάσιμο - χερούλι Eheim 2236 | fighterfish | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 12 | 20-02-10 00:18 |
Eheim ecco 2236 | golf4470 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 26-02-09 18:13 |
Eheim ecco 2236 | golf4470 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 9 | 23-02-08 18:09 |
Πρόβλημα με φίλτρο ΕΗΕΙΜ Eco 2236 SOS | a-sakis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 7 | 11-02-07 23:14 |