|
|
||||
|
||||
![]()
Καλως τις δεχτηκες Αλεξανδρε!
Ειμαι σιγουρος οτι το 200λιτρο θα ειναι ο Θρονος Του Μπλε Τιγρη ![]() Με το καλο να το ετοιμασεις ωστε να το θαυμασουμε και εμεις μαζι σου. Καλη συνεχεια..... ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστω παιδια.
Το 200αρι θα γινει κατι πολυ-πολυ απλο. Μπεζ αμμος, χωρις stem plants, μερικα ξυλα, πολυ pelia και moss και λιγες φτερες και ανουμπιες. Ουτε κλαδεματα, ουτε τιποτα. Και πολυς ανοιχτος χωρος για να ελεγχω και να χαζευω τις γαριδες. Kατοπιν σκεψης ομως δεν θα μπουνε εκει οι blue tiger. Προτιμοτερο τωρα που ειναι λιγες ακομη να τις βαλω στα 54 λιτρα μονες τους, οπου θα ελεγχω καλυτερα τις συνθηκες να ειναι οι ιδανικες. Αργοτερα, αν γινουν πολλες και γεννησουν, θα δω τι θα κανω. Απο τις 22 blue pearl που μπηκανε στο 300αρι, οι 2 ειναι αυγωμενες και μια με σελα. Οποτε απο αυτες θα εχω πολυ συντομα απογονους.Εν τω μεταξυ, παιζει να μου αρεσουν πιο πολυ απο ολα τα ειδη που εχω.. βγαλαν ενα υπεροχο απαλο γαλαζοπρασινο χρωμα, ειναι ευκολες οσο και οι red cherry και απροβληματιστες οσον αφορα τιμες νερου,διατροφης και αναπαραγωγης. |
|
||||
|
||||
![]()
φανταστικες !!!! κοιτα που θα μας κανεις να ασχοληθουμε και με τις γαριδες.Θα συμφωνησω μαζι σου οι blue pearl εχουν φανταστικο χρωμα συν το οτι ειναι πιο ευκολες στην διατηρηση - αναπαραγωγη τους (μεγαλο πλεονεκτημα για μας τους θνητους).Αν θες βαλε και αλλες φωτο να κρεμασει λιγο το σαγονι μας.
|
|
||||
|
||||
![]()
Φανταστικες ειναι.Μπραβο σου Αλεξανδρε για την αφωσιωση και το μερακι που δειχνεις προς αυτα..
Περιμενουμε κι αλλες φωτογραφιες απο τις blue pearl γιατι νομιζω οτι τις αδικησαμε. ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Οντως οι blue pearl περασαν σε 2η μοιρα στα σχολια σας. Δεν συμφωνω...ειναι το ιδιο ωραιες και το γεγονος οτι αναπαραγονται ευκολα τις κανει ακομα πιο ελκυστικες !
Σημερα επιτελους καταφερα να τις φωτογραφισω, μιας και ξεθαρρεψαν και ξεμυτιζουν πια. Μαλιστα ηρθε στο φαγητο και μια θηλυκια με 4-5 αυγα (τα υπολοιπα γεννηθηκαν χτες βραδυ) και γεννησε μπροστα στα ματια μου ενα μικρο ![]() Δεν προλαβα την στιγμη της γεννησης αλλα εχω 2-3 καλες φωτος να σας δειξω που αναδεικνυουν το χρωμα τους που ειναι απο ανοιχτο θαλασσι διαφανο, εως σκουρο γαλαζοπρασινο. ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πραγματι αυτο το γαλαζοπρασινο ειναι πιο διακρητικο και δενει...
![]() |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() Πανεμορφες και αυτες!! Ειναι πολυ καλο που ξεμυτησαν!! Ποσες μετρας??
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
forktail blue-eye | theodwros | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 26-06-08 17:33 |
02/12/05: royal blue HM M X royal blue SD F | Mariel | Bettas | 25 | 30-03-06 13:35 |
Blue Acara | Gandalf72 | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 7 | 29-03-06 09:06 |
blue methylen | giannak | Ασθένειες - Θεραπείες θαλασσινού νερού | 5 | 24-07-04 00:04 |
blue methylene | nhreas | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 1 | 03-03-04 21:49 |