|
|
||||
|
||||
![]()
καλησπερα εχω ενα juwel rio 240 και πριν λιγους μηνες ανοιξα και εβγαλα τον μετασχηματιστη και εβαλα εναν ηλεκτρονικο......πες μ τι αποριες εχεις..
|
|
||||
|
||||
![]()
Ρε φιλε παρε ενα σβουρακι κοψε ενα κομματι 10 ποντους μες στην μεση και θα τον δεις.Που ειναι το δυσκολο?
|
|
||||
|
||||
![]()
υπαρχει τροπος για να μην το χαλασει.αν το κανει ετσι θα ειναι ασχημο.θα κανει με ενα καλο μαχαιρι μια τομη καθετα με το καπακι στη μεση περιπου και μετα θα κανει δυο σκισματα ενα αριστερα και ενα δεξια θα κανει την αλαγη που θελει και μετα θα βαλει λιγη κολασιλικονη και θα γινει πολυ ωραιο.
|
|
||||
|
||||
![]()
Εαν το κανει ετσι οπως του λεω εγω και προσεκτικα ουτε που θα φενεται.Το κομματι που θα κοψει θα το κρατησει θα το λιμαρει και θα βαλει μαυρη κολλα.
|
|
||||
|
||||
![]()
οκ και αυτο ειναι μια λυση.απλα ειπα πως το εκανα εγω.
|
|
||||
|
||||
![]()
κάθομαι και διαβάζω ξανά και ξανά τα ποστ ...
ενώ έχει γραφτεί πως μπορεί να ανοίξει το φωτιστικό χωρίς να φαίνεται τίποτα με το στανιό να το καταστρέψετε από την μέση, με σβουράκια με τροχούς.... πάρτε και ένα κατερπίλαρ και περάστε από πάνω του ... σκέψου να μην είχα γράψει και τον τρόπο ..... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Τα φωτιστικά Τ5 δεν λειτουργούν με ballast και starter, έχουν μέσα μια ηλεκτρονική πλακέτα που κάνει την δουλειά.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αγορά φωτιστικού | KwstasV | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 2 | 30-01-10 19:39 |
υπερχειλιση στο rio125 | kostasbaf | Λοιπός εξοπλισμός | 12 | 26-07-09 00:31 |
νοιγμα σιλικονης | CHRIS4204 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 7 | 14-06-07 10:12 |