|
|
|||
|
|||
![]()
δεν υπαρχει ιδιαιτερη διαδικασια..
βαζεις το μπολι στο φιλτρο σου και ριχνεις ψαρια... (οχι πολλα μαζι) |
|
||||
|
||||
![]()
Μαλλον θα το εχεις ηδη διαβασει, αλλα στην τελευταια παραγραφο ειναι ολη η ουσια...
http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=32934 Δηλαδή, αφου βαλουμε το μπολι βαζουμε αμεσως λιγα ψαρακια κανουμε συχνες μετρησεις και προσθετουμε λιγα λιγα τα νεα ψαρακια καθως αυξανει η βιολογια στο φιλτρο Χαχα με πρόλαβε ο maikl ... ![]()
The more I see, the less I know. ------------------------------- Φάκα addidas μου πιασε την φτέρνα μπερδεύω το τζουκ μποξ με τη λατέρνα. πάνω απ του τάφου μου το κυπαρίσσι μαύρη χελώνα με έχει κατουρήσει |
|
||||
|
||||
![]()
γεια σου ... εγω θα σου ελεγα γκαπυ...
αρκει βεβαια να διαβασεις τις αναγκες τους.... ειναι πολυ ομορφα και παιχνιδιαρικα...και με συνεχες γεννες... για κοιτα... http://www.youtube.com/watch?v=PTXjzLPZfcs δικο μου βιντεακι...
|
||||
|
||||
![]()
Σας ευχαριστώ παιδιά!Απλά δεν μπορώ να καταλάβω που τοποθετούμε το μπολι,μηπως θα στιψω το σφουγγαράκι του ενυδρείου που ήδη τρέχει, επάνω στο δικό μου; Σόρρυ για τις πολλές ερωτήσεις...
Υ.Γ. Achisael τρομερό το video σου, έπαθα πλάκα! ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
δημητρη αν γεννησουν ...και γινουν πολλαααααααααααα..... θα τα δινεις αν το ενυδρειο σου δν υποστηριζει τοσα... φαντασου εμενα γεννησαν μετα απο 2 μηνες... οποτε χρονο θα εχεις... βεβαια ειχα 2 συνεχομενες τωρα...αλλα απο την πρωτη επεζησε 1... απο την 2η εχω 2 απομονομενα σε ενα μικρο και τα αλλα μεσα στο μεγαλο...βλεπω που και που κανενα... ελπιζω....
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ειμαι νεος στο χομπι λιγο βοηθεια !!!! | manolitsakos | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 08-01-09 14:14 |
ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΣ | zidane1989 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 27 | 05-12-08 20:57 |
Νεος στο χομπι | ΔΗΜΗΤΡΗΣ | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 0 | 13-02-04 20:05 |