|
Paludarium - Vivarium - Καλλιέργειες εκτός νερού Μισό νερό, μισό γη και αέρας, σε όλους τους συνδυασμούς! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αλεξ σε 2-3 μερούλες θα βγάλω καινούριες φώτο….να πιάσουν και οι φτέρες με το καλό...το glosso προσαρμόστηκε οπότε σε 2-3 μερούλες θα ξεκινήσει η ανάπτυξη…θα γίνει μακελειό…! ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Δοκιμασε και με ριζοχαρτο για φοντο και θα δεις οτι μαλλον θα του πηγαινει πιο καλα.
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μια μικρή ανανέωση του vivarium
![]() ![]() Το glossostogma αναπτύσσετε αργά και σταθερά... είχα κάποιες πλημμύρες στο σημείο όπου είναι φυτεμένο…και δυσκόλεψε την ανάπτυξη του ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
..επαγγελματικη δουλεια!
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ ομορφο!!!
![]() ![]() ![]() ![]() Μπραβο ..... ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ωραιο Αντωνη .
με τα ξυλα ειναι πολυ πιο ομορφο..... |
|
||||
|
||||
![]()
Ηρθε και εδεσε με τα ξυλα Αντωνη!!Πανεμορφο
|
|
||||
|
||||
![]()
να σαι καλά Αντρίκο, ευχαριστώ..
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ------------------------- ευχαριστώ πολύ Δημητράκη ![]() ![]() ![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη AQUA PURA : 24-04-10 στις 00:01 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ φίλε krisos
![]() ![]() ![]() Ευχαριστώ Γιωργάκη να σαι καλά φίλε μου ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() Σου το ειπα και απο κοντα... εχει γινει κουκλι. Σκεψου το ενδεχομενο να γεμισεις τα κλαδια κατα τα 3/4 με plagiomnium και moss ![]() To Αδιαντο παει καλα , τι μου ελεγες οτι δεν παει... βλεπω πολλα νεα φυλλαρακια. Αυτο που μου χτυπησε αμεσως θετικα στο ματι ειναι οι φτερες ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
¶ντε τώρα ... όλοι το "ρίξατε" στα vivarium!!!
Θα με κάνετε να αδειάσω το ενυδρείο μου! Πάρα πολύ όμορφο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Το κάτι άλλο!!!
«...όταν μια πόρτα στη ζωή κλείνει, μια άλλη ανοίγει. Ευτυχισμένος θα είναι ο άνθρωπος που δεν θα σταθεί να κλαίει μπροστά στην κλειστή πόρτα, αλλά θα ψάξει να βρει την ανοικτή και να ευτυχήσει.» [B]Helen Keller [ |
|
||||
|
||||
![]()
πολυ ομορφο! ενας μικρος "κηπος"!!
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Είπα να μην κλαδέψω.... | aristomenis | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 11 | 29-05-08 00:10 |
Ο Αρχάριος……και το ενυδρείο του…. | NickFior | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 6 | 22-01-08 09:59 |
Πρόβλημα με τριχοειδή άλγη επάνω σε φυτά……….. Help | karalioman | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 26-01-06 00:32 |