|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
για να καταλαβεις κλεο το δικο σου ειναι το κυριαρχο μεσα στο ενυδρειο αλλα εχω και ενα μαγκα πιτσιρικα που εχει πιο εντονα τα χρωματα η κιτρτινη ριγα γυρο απο τα πτερηγια τι σου λεει
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Η κίτρινη,η πράσινη κι η μοβ μου μυρίζει υβρίδιο?αν ήταν ροζ gay. Απο ποιον τα πήρες? ------------------------- Αλλά θα καννιβαλίσουμε πάλι το ποστ του Γιάννη ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Κλεόβουλος : 16-03-10 στις 19:25 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Χρήστο πιο σημαντικό νομίζω ότι είναι τα ψάρια να είναι καθαρόαιμα. Αν ψάξεις για φώτο στο internet θα διαπιστώσεις ότι στα ψάρια που ισχυρίζονται ότι είναι καθαρόαιμα, τα χρώματα και οι ραβδώσεις είναι ίδιες. Τώρα από εκεί και πέρα καλή τη πίστη δέχεσαι ότι σου πούνε σχετικά με το βαθμό συγγένειας… λες αφού επιμένουν ότι είναι F1 (για τα μαγαζιά αυτό συνήθως μεταφράζεται από άγριους γονείς) τουλάχιστον είναι σίγουρα το είδος. Επίσης στα Maingano τα F1 δεν είναι και φτηνά ψαράκια… Πάντως άμα παρατηρήσεις με προσοχή ένα καθαρό Maingano νομίζω ότι μπορείς να καταλάβεις τι διαφορά.
Και με την ευκαιρία μια φώτο με το αρσενικό να φυλάγει την «κρεβατοκάμαρα» ![]() ![]() και την θηλυκιά μετά από λίγες μέρες «μπουκωμένη».... ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Μερικές φώτο από τα μικρά στην γεννήστρα πριν μεταφερθούν στο ενυδρείο με τους γονείς τους..
![]() ![]() ![]() και λίγες μέρες μετά ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
και μερικά μικρά που φτάσαν ως τη Θεσ/νίκη στο ενυδυδρείο του φίλου μας του Πάνου
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ευτυχώς με πρόλαβες γιατί ακόμα θα έψαχνα! Και με πρώτη ευκαιρία να μου εξηγήσεις πως γίνεται!
|
||||
|
||||
![]()
Συμπληρώνω στο θέμα κάτι που έγινε σήμερα…
Η θηλυκιά είναι στο ενυδρείο μπουκωμένη κάπου 16 μέρες… ρίχνει η αυτόματη ταΐστρα το πρωινό και βγαίνει και αυτή να φάει… κάπως λαίμαργα θα έλεγα. Τη προσέχω με ενδιαφέρον και αναρωτιέμαι τι να συμβαίνει... έφτυσε τα μικρά και δεν πείρα χαμπάρι και μάλιστα τόσο νωρίς ![]() ![]() Να θυμίσω πως εάν απομακρυνθεί η θηλυκιά πιο νωρίς χάνεται όλη η γέννα. Επειδή διαβάζω ότι κάποιοι έχετε «πάρει» γέννες από maingano θα με ενδιέφερε η εμπειρία σας αλλά και το πόσα μικρά βγαίνουν σε κάθε γέννα.
maingano |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Melanochromis cyaneorhabdos baby | Maax | Malawi | 9 | 24-04-08 00:56 |
Melanochromis cyaneorhabdos " maingano " | odin79 | Malawi | 7 | 27-03-08 21:02 |
Melanochromis maingano ή demasoni?? | Giannis-malawi | Malawi | 2 | 02-05-07 13:24 |