|
|
||||
|
||||
![]()
Εχετε παρεξηγησει το κουταβι μου
![]() ![]() Τα νεωτερα στο μετωπο ειναι τα παρακατω. Το παλιο σκαλαρι εχει κανει κομμα με το μαυρο και την πεφτουν στα αλλα δυο.. Ευτυχως δεν τα δαγκωνει αλλα φτανει σε αποσταση αναπνοης και φευγει.. Το μαυρο ομως εχει παρει πολυ αερα και γινεται μαχη στομα με στομα ![]() Ακομα δεν εχουμε τραυματισμους αλλα ειδικα την ωρα του φαγητου γινεται πολεμος.. Δεν εχω δει πιο αχορταγα πλασματα! Απο χτες φαινονται τα γεννητικα τους οργανα.. Νομιζω οτι το ασπρο (παλιο-φωτο) ειναι αρσενικο, το μαυρο θηλυκο και τα αλλα 2 αρσενικα.. ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
γιατί οι μάχες στόμα με στόμα στα σκαλάρια δεν είναι παιχνίδι και θεωρώ σχεδόν βέβαιο ότι θα υπάρξουν σοβαροί τραυματισμοί. |
|
||||
|
||||
![]()
Αυτό που είπες για την μάχη στόμα με στόμα το είδα εγώ σε δύο σκαλάρια
αρκετές μέρες τώρα,και προχτές γέννησε το ένα από τα δύο. Το θέμα είναι ότι πίστεψα ότι βγήκε 2ο ζευγάρι και χάρηκα, αλλά πρόσεξα ότι και τα 2 είχαν πολύ φουσκομένη κοιλιά,τα δε γεννητικά τους όργανα μου φάνηκαν ίδια και όχι διαφορετικά όπως αυτές που έδειξα του άλλου ζευγαριού οπότε και υποθέτω ότι είναι και τα δύο θυληκά! Υπάρχει λοιπόν περίπτωση να δαγκώνονται λόγο ίδιου φίλου ή μπορεί να είναι και ζευγάρι και να τρώγονται στόμο με στόμα; Μετά την γέννα ήταν και τα δύο στο ξύλο και αέριζαν τα αυγά! |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
colisa lalia αρσενικο και θηλυκο ? | antonis15 | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 26-05-09 08:51 |
αρσενικο η θηλυκο? | Ryu | Ζωοτόκα | 10 | 27-11-07 18:44 |
Αρσενικο και Θηλυκο Aulonacara ? | glazar | Malawi | 5 | 02-07-07 12:52 |
ΑΡΣΕΝΙΚΟ Η ΘΗΛΥΚΟ; | tolis13 | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 5 | 30-04-07 11:39 |
Αρσενικο ή θηλυκο | newfish | Malawi | 0 | 23-12-02 17:31 |