|
Σαλιγκάρια ...και άλλα μαλάκια γλυκού νερού. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
καλημερα και ευχαριστω, τα βλεπω λιγο πιο ψυχραιμα τα πραγματα σημερα..
καταρχην δεν ειχα σκεφτει οτι δεν θα εκκολαυθουν ολα, παρολου που ειναι πολυ κοντα στη λαμπα και λογικα τα περισσοτερα θα..βρασουν!.. Αφου θελουν υγρασια μονο ισως και παλι τα αφαιρεσω ολα και τα τοποθετησω πανω απο το ενυδρειο σε ενα μικρο ενυδρειο αδειο και απλα τα ψεκαζω καθημερινα, περισσοτερα θα επιβιωσουν απο οτι στις λαμπες.... Εξαλου τελικα και ολα να επιβιωναν πιστευω οτι ειχα καποιες εναλλακτικες λυσεις πχ http://www.yumyum.gr/apps/gr/spag/recipe_413318.html .... |
|
||||
|
||||
![]()
Εγω εχω 2 τσαμπια
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
πωπω..!!! εγω ποσα να περιμενω που εχω 4 ????
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Εμενα την πρωτη φορα γέννησαν πανω στον ανακλαστηρα και πιστευα οτι θα βρασουν και δε θα δω μικρα,αλλα τελικα σκασαν πανω απο 80!απλα τα εβρεχα μια 2 φορες τη μερα με το χερι.Αφου και εσυ δεν θελεις πολλα αστα εκει που ειναι και μετα μαζευεις το περισσσευαμενα και τα δινεις απου θες.. |
|
||||
|
||||
![]()
re παιδια τα apple snail ζουνε και εκτος νερου? αν τα αφησω εκτος πχ θα ψοφησουν??
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αν μεινουν πολυ ωρα εκτος νερου αφυδατώνονται και ψοφουν. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
eyχαριστω ...
|
||||
|
||||
![]()
Σημερα βρηκα τα μισα αυγα σκασμενα αλλα δεν βρηκα μικρα σαλιγκαρακια...λετε να βγηκαν ζωντανα και να εχω μηλοσαλιγγαρακια??
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
εμεις στην Κρητη τους λεμε ΧΩΧΛΙΟΥΣ ΜΠΟΥΜΠΟΥΡΙΣΤΟΥΣ!!!!!!!!!! ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
αβγα σε ενυδρειο με ζωοτοκα | skalarius | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 01-05-09 11:57 |
co2 φυαλη και ολα τα σχετικα | gutsi | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 54 | 28-10-07 19:11 |
Σχετικα με DIY CO2 | scalare | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 10 | 02-11-05 01:44 |
HELP! AΒΓΑ ΣΑΛΙΓΚΑΡΙΩΝ? | iro | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 19-06-03 10:35 |