|
|
||||
|
||||
![]()
Με τ8 δε νομιζω να ειναι πρεσαριστο.Μονο τ τ5 ειναι.Δεν παιρνω και ορκο ομως.Οποιο ειναι πρεσαριστο θελει τροχο οποιο ειναι συρταρωτο απλα ανοιγει.
|
|
||||
|
||||
![]()
αν κάνεις μια αναζήτηση καλή στο forum έχω γράψει πως μπορείς να ανοίξεις καπάκι απο Rio χωρίς να φαίνεται σχεδόν τίποτα ...
αναζήτηση ... Για να μην ψάχνεις .... http://www.aquatek.gr/vb/showpost.ph...7&postcount=10
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
------------------------- Ρε παιδιά θα τρελαθώ ![]() ![]() Που είδατε την ερώτηση αυτή στο #13?? Αρχική Δημοσίευση από akis7 ![]() τα ακροφυσια ειναι κουμπωτα ή θελουν και αυτα ξυλωμα?? Μήπως την έσβησες akis7 στο μετάξύ?? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη thanasisg : 16-03-10 στις 15:35 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
ναι εγω την εσβησα...
κανεις για το αλλο θεμα που ειπα παραπανω δεν ξερει τπτ?????? τι ειναι εκεινες οι λαμπες τελικα??? πως θα μαθω τι ballast εχω και αν σηκωνει παραπανω watt??? |
|
||||
|
||||
![]()
Με Τ8 ήταν τα φωτιστικά που είχα ανοίξει ...
ο τρόπος ανοίγματος όμως παραμένει ο ίδιος ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Το τ5 ανοιγει μονο με κοψιμο...Το τ8 ξεκουμπωνουν.Οταν το κοβεις προσεχε τα ρινισματα γιατι πεταγονται και ζεματανε...
|
|
||||
|
||||
![]()
ποια ακροφυσια ?
|
||||
|
||||
![]()
Με λιγο ζορι και ανασηκωμα ξεκουμπωνουν και αυτα.Ειναι με δοντια μη ανησυχεις.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αγορά φωτιστικού | KwstasV | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 2 | 30-01-10 19:39 |
υπερχειλιση στο rio125 | kostasbaf | Λοιπός εξοπλισμός | 12 | 26-07-09 00:31 |
νοιγμα σιλικονης | CHRIS4204 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 7 | 14-06-07 10:12 |