|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
παρε ενα μακροστενο ενυδρειο βαλε τα διαχωριστικα τζαμια μεδιαφορα το καθενα μισο ποντο υψος απο το πρωτο κλιμακοτα εως το τελευταιο
βαλε στο πρωτο την εξαγωγη του φιλτρου και στο τελευταιο την εισαγωγη
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Κι εγω αυτην την εικονα ειχα, αλλα βαριομουν τις περιγραφες!
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
||||
|
||||
![]()
και με τους σαλτους που ριχνουν οι μονομαχοι ανα στιγμες? ι που αμα δουν αλο μονομαχο περα απο τη σιτα η το τζαμι που χτυπιουνται?
δεν υπηρξε τετοιο προβλημα? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Θα ήταν σωστότερο να είναι αδιαφανή τα χωρίσματα.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
λαμπες T8-καμια ιδεα? | akis7 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 18 | 03-03-10 11:28 |
εχετε καμια ιδεα για φωτισμο? | Singha | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 23-10-09 21:08 |
DIY ενυδρειο.Μηπως εχω κανει βλακεια? | Giannis-Patra | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 31 | 23-11-07 16:22 |
καμια ιδεα κανεις?για το eheim 2213 | fitilakias | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 4 | 21-10-07 09:12 |
καμια ιδεα ; | aristomenis | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 13-10-07 15:23 |