|
Φωτογραφίες μελών Για συζήτηση όσον αφορά το φωτογραφικό τους μέρος |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
οριστε και μερικες φωτο απο την αυλη μου και απο την περιοχη της λεσβου
![]() η πολη της Μυτιλήνης οπως φαινεται απο το σπιτι μου ![]() ![]() ενας ψαρας στην Κουντουρουδιά την ωρα που αρχισε να βρεχει ![]() η εικονα της λευκας απο την αυλη μου(απο κατω) ![]() μια πολυ ωραια κοκκινη φρεζα πανω στην ανθοφορία της ![]() φυτο απο την αυλη μου ![]() φυτο απο την αυλη μου ![]() και αυτα ακομα δυο φυτα απο την αυλη μου που δε ξερω ![]() ![]() ![]() αυτες ![]() |
|
||||
|
||||
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
χμ...πολυ ομορφη φωτο χρηστο...αλλα πιστευω πως θα επρεπε να τραβηχτει και λιγο απο το πλαινο του εντομου ....
|
|
|||
|
|||
![]()
Πολυ ομορφη και αυτη !
Ετσι για να μαθαινουμε κιολας, το ειδος αυτης της λιμπελουλλας λεγεται Crocothemis erythraea |
|
||||
|
||||
![]()
δοκιμαστε για φοντο την φωτογραφια με τη λευκα (απο κατω τραβηγμενη).μου αρεσει πολυ και ειναι ξεκουραστη
![]() χριστο πολυ ωραια...που τα βρισκεις αυτα τα εντομα..σπανια βλεπω εδω ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μην νομιζεις platy,εχω πλεον αρκετες φωτογραφιες που δειχνουν της λιβελουλες ολοκληρες..
Πλεον φετος θα πειραματιστω κυριως με το καδραρισμα,την συνθεση και την αποδοση χρωματων... Αυτη η φωτογραφια ειναι μια τετοια προσπαθεια.. ![]() Ξερεις να μην ειναι μονο μια καταγραφη του εντομου,να ειναι μια καταγραφη του εντομου,του περιβαλλον του και του χρωματος της φυσης.. |
|
||||
|
||||
![]()
καταλαβα...βγαζεις μια υπεροχη συνοχη των χρωματων της φυσης σε συνδοιασμο με τ θεμα σου ..
|
|
||||
|
||||
![]()
Ετσι,να ανεβασουμε φετος το επιπεδο λιγο..
Αλλη μια περσινη.. ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|