|
Χρυσόψαρα Ποικιλίες, σωστή διατήρηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
ειναι οπως τα λες...
![]() τι πιστευεις οτι εφταιξε??
|
|||
|
|||
![]()
...κριμα....
![]() Κανε καμια παρουσιαση να τα δουμε και εμεις. ...και εγω "τρεμω" στην ιδεα να χασω τα δικα μου....(3,5 χρονια τα'χω)
|
||||
|
||||
![]()
Λυπαμαι πολυ....
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Μακάρι να ήξερα τί έφταιξε. Εχω ποστάρει το "Τόσο ξαφνικός θάνατος" όπου εξηγώ πώς έγινε. Πάντως τα ψάρια που είχαν πρόβλημα ήταν αυτά που αγόρασα από το πανηγύρι τον Οκτώβριο 2008. Τα πρώτα μου. Ναί, μπήκαν σε γιάλα μία εβδομάδα και θυμάμαι η πανηγυρτζού είχε μαυρίσει από την αμμωνία.
Τότε ήταν που άρχισα να διαβάζω τον Τσάμη, και η γιάλα έγινε 60 λ. Πήρα άλλα 2 ψάρια. (την κιτρίνους και τον σωμόν) Στην πρώτη φωτό τα βλέπετε όλα κάτω από ένα πλαστικό μπονσάι. Πάλι κάτι δεν πήγαινε καλά. Φούλ αμμωνία άστρωτο ενυδρείο, πάλι διάβασμα τρελό και μέσα σε 1 μήνα πήγα σε 120 λίτρα με μπόλι. (Φωτό 2-3). Πάλι μικρό μου φάνηκε σε ένα μήνα πάλι τελικά τα πήγα σε 240 λ. Δεν έχω διπλασιάσει ακόμη τα λίτρα....!!! αυτή τη φορά. (φωτό 4 τραβηγμένη μόλις στήθηκε το ενυδρείο) Ιανουάριο 2009. Τώρα αυτό έχει αλλάξει, τα φυτά μεγάλωσαν, πύκνωσαν και θα βγάλω καινούργιες φωτό. Το 60 λ κρατήθηκε, φυτεύτηκε και τώρα έχει μικρορασμπόρας. Το 120λ είναι προς το παρόν στην αποθήκη. |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ευχομαι να σου ζησουν τα υπολοιπα 3... Οντως τα χρυσοψαρα ειναι πολυ αγαπησιαρικα και πολυ γλυκα ψαρακια (και πολυ εξυπνα)..με το που σε βλεπουν τρεχουν κατευθειαν στο τζαμι.. Στη δευτερη φωτο φανταζομαι ειναι αμεσως μετα απο αλλαγη νερου έ? |
|
||||
|
||||
![]()
Ακριβώς!! είναι μετά την αλλαγή νερού. Το σταμάτησαν αυτό μετά από λίγο καιρό. Επίσης κάθε πρωί που ξυπνώ μαζεύονται αριστερά στο τζάμι εκεί που ειναι τρύπα της ταίστρας ξέροντας ότι θα πέσει τροφή κάνοντας σαν τρελά.
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() Εμενα ειναι ετσι ολα μαζι φοβησμενα οταν κανω αλλαγη νερού και ταυχρονα ξαναφυτευω φυτα που ξεριζωσαν και καθυστερω την αλλαγή... Πριν όμως που έκανα αλλαγή και έκανα κανενα τεταρτο το πολύ ήταν μια χαρά-δεν καταλάβαν τίποτα... |
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ τώρα πια κάνω στην αλλαγή περίπου 30 λεπτά. Το έχω πολύ σιγά το νερό για να μην καταλαβαίνουν τί γίνεται..Συνήθισαν κιόλας την κατάσταση.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τραγωδία... πάνε όλα δυστυχώς | Alex_Salonica | Γαρίδες | 23 | 27-12-09 17:45 |
Δυστυχώς μας εγκατέλειψε κι άλλος... | melli | Bettas | 7 | 21-01-08 23:05 |
ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ | floridis | Ασθένειες - Θεραπείες θαλασσινού νερού | 20 | 26-10-07 07:19 |
φιλμ..αλλα δυστυχως οχι noir........ | klaz | Γλυκό νερό - Γενικά | 15 | 19-07-06 12:54 |
Δυστυχώς (?) το στρώσιμο ήταν γρηγορότερο... | Fonamstel | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 02-03-04 02:20 |