|
|||
|
|||
![]()
Λοιπόν, μόλις γύρισα από τα καθιερωμένα σαββατιάτικα ψώνια μου και αγόρασα
1 πακέτο 8 καψούλες Nala Gram (AP) 1 πακέτο 8 καψούλες Furan-2 (AP) 1 μπουκαλάκι Protozin (WaterCare) Το Nala Gram ήταν το τελευταίο του μαγαζιού, οπότε στάθηκα τυχερός. Η δοσολογία λέει 1 κάψουλα για 37,85 λίτρα. Εμένα είναι πάνω κάτω στα 90 καθαρά, οπότε λέω 2 κάψουλες που θα καλύψουν 75.7 λίτρα, 84% της δοσολογίας λοιπόν. polleni αν καταλαβαίνω καλά προτείνεις να συνδυάσω Nala Gram και Furan 2, σωστά; Το Protozin το αγόρασα για να το έχω και μιας και το πρότειναν και μερικοί άλλοι σαν τελευταία λύση. Σήμερα έχω σκοπό να κάνω πρώτα μια αλλαγή γύρω στο 30%, να καθαρίσω το φίλτρο γιατί έχει μειωθεί αισθητά η ροή του εξερχόμενου νερού, και να αρχίσω θεραπεία με NalaGram. H θεραπεία σύμφωνα με τις οδηγίες διαρκεί 4 ημέρες, 2 48-ωρα. Επίσης επειδή είμαι άσχετος όσον αφορά τον ενεργό άνθρακα, μπορεί κάποιος να με βοηθήσει; Τι χρειάζεται να αγοράσω και πώς θα τον χρησιμοποιήσω εφόσον τελειώσει η θεραπεία; Αυτό που γνωρίζω είναι ότι ο άνθρακας χρησιμοποιείται κυρίως για την απορρόφηση οργανικών ουσιών από το νερό και βλαβερών μικροοργανισμών ... Και πάλι ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας. Moderator note: Pavloukos, για τον άνθρακα καλύτερα να ανοιχτεί σε άλλο topic ώστε να έχει και τον σωστό τίτλο για να πληροφορείται κι άλλος κόσμος ευκολότερα και να μην ξεφεύγουμε από την συζήτηση. |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|