|
|
||||
|
||||
![]()
Το κακο ειναι οτι το εχω 2,5 χρονια μονο του (χωρις αλλο σκαλαρι οχι αλλα ψαρια) γιατι δε γνωριζα... και τωρα που μετακομισε σε 200lt θα ηθελα να βαλω αλλο ενα να ειναι ζευγαρι
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ψαξε να βρεις αρθρα στο ιντερνετ για τα σκαλαρια..(διατηρηση,διατροφη)το ζευγαρι δεν το βγαζεις ..βγαινει..κανεις μια αγορα μιας ομαδας σκαλαριων(5 πχ ) και οταν δημιουργηθει το ζευγαρι τα ξεχωριζεις..και δινεις τα υπολοιπα..σκεφτεσαι να μαλακωνεις με κατι το νερο..??
|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν εχω ΑΟ αλλα παντα χρησιμοποιω τυρφη στις αλλαγες και φυλλα catappa μεσα στο ενυδρειο. Μαλλον θα πρεπει να βρω 2-3 σκαλαρια να βαλω μεσα και μολις μου βγει ζευγαρι να τα δωσω τα αλλα ή να χαρισω αυτο... το τελευταιο δε το θελω
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
αν σε ενα απο τα 2 πτερυγια του κανει διακλαδωσει υπαρχει σοβαρη πιθανοτητα να ειναι αρσενικο.δες και εδω http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=33929
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
colisa lalia αρσενικο και θηλυκο ? | antonis15 | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 26-05-09 08:51 |
αρσενικο η θηλυκο? | Ryu | Ζωοτόκα | 10 | 27-11-07 18:44 |
Αρσενικο και Θηλυκο Aulonacara ? | glazar | Malawi | 5 | 02-07-07 12:52 |
ΑΡΣΕΝΙΚΟ Η ΘΗΛΥΚΟ; | tolis13 | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 5 | 30-04-07 11:39 |
Αρσενικο ή θηλυκο | newfish | Malawi | 0 | 23-12-02 17:31 |