|
Greek Aquarist's Boards Οτι έχει να κάνει με τήν λειτουργία του forum. Προβλήματα, σχόλια, παρατηρήσεις. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
τι να πω ειναι λεπτο το θεμα παντως ενοχλει αρκετους απλα υπαρχει διαφορα στην αντιμετωπιση
|
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ πάντως, όταν βάζω αγγελία, ακόμα και για ένα κλαδεματάκι, προσέχω που το δίνω. Κοιτάζω γενικά την εικόνα του στο φόρουμ και αν δεν μου αρέσει, απλά δεν του δίνω. Δεν τηρώ αναγκαστικά την σειρά προτεραιότητας, ούτε και νομίζω πως είμαι υποχρεωμένος ( ηθικά ) να το κάνω. Θα προτιμήσω να δώσω σε κάποιον που τον γνωρίζω ή το έχει ανάγκη.
Όταν χαρίζω κάτι, δεν σημαίνει αναγκαστικά ότι το ξεφορτώνομαι και το δίνω στον πρώτο που θα προλάβει ![]()
The more I see, the less I know. ------------------------------- Φάκα addidas μου πιασε την φτέρνα μπερδεύω το τζουκ μποξ με τη λατέρνα. πάνω απ του τάφου μου το κυπαρίσσι μαύρη χελώνα με έχει κατουρήσει |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
+1000 ![]()
|
||||
|
||||
![]()
+1000
![]()
|
|||
|
|||
![]()
+1100 απο μένα
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
παιδια μαλλον θα ειμαι ο μονος που διαφωνει με ολους σας!(καποιος πρεπει να παιξει και αυτο το ρολο)
πραγματικα δεν σας καταλαβαινω...που ειναι το κακο??αν δεν θες να αγορασεις απο καποιον(που πχ δεν ειναι ενεργο μελος) απλα δεν αγοραζεις.. καποιοι μπορει να θελουν να το αγορασουν εκεινο και ας ειναι και καποιος ασχετος.. ή αν καποιος χαριζει κατι και ειναι καποιος που τα χτυπαει συνεχεια (με κακο σκοπο)και οχι επειδη οντως το θελει ή εχει αναγκη και παλι απλα μην του το δωσεις.. ετσι οπως τα λετε επωφελουνται μονο τα "καλα" μελη και αφηνουν ολους τους αλλους εξω απο τη "κλικα".... Ο ΑΝΤΙΛΟΓΟΣ :/ |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν πρόκειται να δουλέψει κανένα σύστημα με ελάχιστο αριθμό post κλπ είναι πολυδοκιμασμένα από αρκετά forae και πάντα υπερπηδούνται να διάφορα έντεχνα εμπόδια.
Ο μόνος τρόπος είναι να το χειρίζεστε μόνοι σας οι συναλλασσόμενοι. |
|
||||
|
||||
![]()
βρε παιδια αφου το εχουμε πει
οτι χαριζεται παει κατευθειαν στον bokosta... γιατι κανουμε δυσκολη τη ζωη μας? ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Καλημερα σε ολα τα μελη σωστο το θεμα που προεκυψε αλλα γενικα θα πρεπει να γνωριζουμε οτι σε ενα σιτε υπαρχουν τα υπερ και τα κατα και πιστευω μεχρι ενος σημειου μπορουν να αντιμετωπισθουν φαινομενα που αναφερθηκαν απο τους προηγουμενους συνχομπιστες. Οπως το εμποριο διαφορων ειδων ειτε ενυδριου η ασχετα με το ειδος. Ολοι θα πρεπει να δινουμε μια εικονα γνωριμιας εκτος απο τα μελη του συλογου που γνωριζονται προσωπικα απο τις συναντησεις και τα μελη που λειτουργουν κοινωνικα και ενεργα μεσα στο σιτε και διαβαζουν και εκφερουν την γνωμη τους θετικη η μη σε καποιο θεμα. Γενικα εχω την εντυπωση οτι θα πρεπει να υπαρχει ευαισθησια στον ολο χειρισμο του θεματος και με τον τροπο τον σωστο να αποθαρυνονται οι ευκαιριακοι θαμωνες θα ελεγα. Παντως να ξερεται οτι η ολη εικονα που βγαινει προς τα εξω ειναι θετικη και σας τιμα ολους και περισσοτερο τα ατομα που συντελουν σε αυτο γι αυτο και πρεπει να κρατηθη αυτο το επιπεδο κοινωνικοτητας και μορφωσης που υπαρχει σας ευχαριστω.
|
||||
|
||||
![]()
Συμφωνό με τον akis7. Είναι απόφαση του καθενός αν θα αγοράσει και από πού!!
Ένα φόρουμ είναι κυρίως για ανταλλαγή απόψεων αλλά ο καθένας μας μπορεί να το αξιοποιήσει όπως νομίζει. Άλλος για να μάθει και άλλος για να πουλήσει. Και στο κάτω κάτω, αν κάποιος πουλάει φτηνά ή χαρίζει γιατί να μπλοκαριστεί ή στην χειρότερη να αναγκαστεί να πεί 50 ή 100 "Καλως ήρθες" ή "Όμορφο το ενυδρείο σου" κάτι που μπορεί να το κάνει σε 10-15 λεπτά? |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αγγελίες από πολλαπλές πηγές | aafent | Ιστοσελίδες στο Internet | 0 | 17-10-07 20:56 |
Μήπως θα έπρεπε να γίνουν ακόμα ποιο συγκεκριμένοι οι κανόνες στις αγγελίες ??? | Lsourtzo | Greek Aquarist's Boards | 25 | 11-07-06 23:15 |
Πρόταση | filoxenos | Greek Aquarist's Boards | 2 | 01-07-06 14:52 |