|
Greek Aquarist's Boards Οτι έχει να κάνει με τήν λειτουργία του forum. Προβλήματα, σχόλια, παρατηρήσεις. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Αν ομως θελει καποιος να χαρισει τα ψαρια που κλασσικα αγορασε λαθος;
Αν καποιος θελει να αγορασει ενυδρειο; Να παρει τα 1α guppακια του για να αρχισει να ασχολείτε; Δεν χρειαζονται 50 post για να εχεις ενα ενυδρειο πχ με guppy, δεν ειναι δεικτης των γνωσεων του "hobbyστα" και επισης ουτε αντικειμενικό. Αυτα απο εμενα, αν ενοχλεί παντως τους διαχειριστές το νεο μελος να εχει ενα post και αυτο να ειναι αγγελια, ας βαλουν ενα κατωτατο οριο post (πχ.5) για να δημιουργήσει καποιος αγγελια.
|
|||
|
|||
![]()
να σκεφτουμε ομως και την περιπτωση που μπαινει καποιος νεος , διαβαζει το φορουμ και βλεπει οτι ολοι ζητανε μπολι ....
Πως θα ανοιξει νεο θεμα που να λεει ΖΗΤΗΤΑΙ ΜΠΟΛΙ εαν δεν μπορει να ποσταρει στο τοπικ με τις αγγελιες ? Εδω ειμαστε ολοι για να βοηθαμε οποτε ειναι κριμα να τρωει καποιος πορτα στο νεο του ξεκινημα |
|
||||
|
||||
![]()
ισα ισα ..θα επιτρεπονται καποιες βασικες αγγελιες (μπολι,για παραδειγμα)αυτα θα τα κανονισουν οι υπευθυνοι
|
|
||||
|
||||
![]()
τι να πω ειναι λεπτο το θεμα παντως ενοχλει αρκετους απλα υπαρχει διαφορα στην αντιμετωπιση
|
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ πάντως, όταν βάζω αγγελία, ακόμα και για ένα κλαδεματάκι, προσέχω που το δίνω. Κοιτάζω γενικά την εικόνα του στο φόρουμ και αν δεν μου αρέσει, απλά δεν του δίνω. Δεν τηρώ αναγκαστικά την σειρά προτεραιότητας, ούτε και νομίζω πως είμαι υποχρεωμένος ( ηθικά ) να το κάνω. Θα προτιμήσω να δώσω σε κάποιον που τον γνωρίζω ή το έχει ανάγκη.
Όταν χαρίζω κάτι, δεν σημαίνει αναγκαστικά ότι το ξεφορτώνομαι και το δίνω στον πρώτο που θα προλάβει ![]()
The more I see, the less I know. ------------------------------- Φάκα addidas μου πιασε την φτέρνα μπερδεύω το τζουκ μποξ με τη λατέρνα. πάνω απ του τάφου μου το κυπαρίσσι μαύρη χελώνα με έχει κατουρήσει |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
+1000 ![]()
|
||||
|
||||
![]()
+1000
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() Αλλο ειναι ομως να επωφελεισαι της "δημοσιοτητας" του gab και το πρωτο σου ποστ να ειναι: πωλειται ενυδρειο! Η πωλουνται γαριδες! Και αυτα δεν γινονται απο αρχαριους ... ![]() Ακομα και πλασιε να εισαι ... οταν μπαινεις σε ενα ξενο σπιτι ... συστηνεσαι ... λες καλησπερα και μετα παρουσιαζεις αυτα που πουλας! Για φαντασου να σου χτυπησουν το κουδουνι και να ανοιξεις τη πορτα και να σου πει: Πωλουνται ενυδρεια η οτιδηποτε!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
χεχε..θα τους εκλεινα την πορτα στην μουρη...εκτος αν ελεγαν χαριζονται..
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αγγελίες από πολλαπλές πηγές | aafent | Ιστοσελίδες στο Internet | 0 | 17-10-07 20:56 |
Μήπως θα έπρεπε να γίνουν ακόμα ποιο συγκεκριμένοι οι κανόνες στις αγγελίες ??? | Lsourtzo | Greek Aquarist's Boards | 25 | 11-07-06 23:15 |
Πρόταση | filoxenos | Greek Aquarist's Boards | 2 | 01-07-06 14:52 |