|
Δίσκοι Κατά πολλούς οι βασιλιάδες του ενυδρείου. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
φιλε δεν εχεις καταλαβει κατι....
μαλλον γιατι εχεις μαθει να κανεις ανταγωνισμο... ειπα απο την αρχη οτι οι δισκοι εχουν μεγαλωσει 2-3 εκατ. και αυτο γιατι δεν εχω μετρο μεσα στο ενυδρειο για να τους λεω να πηγαινουν εκει να τους μετρησω... ο ενας δισκος σιγουρα εχει παρει 3 εκατ. και οι αλλοι 3 γυρο στα 2 εκατ. και ενας καημενος εχει παρει πολυ λιγο... θελεις το πιστευεις θελεις οχι προβλημα σου... και οσο για τους αλλους που θα διαβασουν οπως λες θα καταλαβουν.... γιατι δεν διαβαζεις λιγο και τι ειπε ο χρηστος??? ειπε οτι ΝΑΙ μπορει να παρουν και τοσο γρηγορα μεγεθος.... οσο για τα botia που εστειλα πρωτον δεν τα ειχα μετρησει με χαρακα, δευτερον δεν ηθελα να τα στειλω, αλλα ο στεφανος ελεγε θα αντεξουν... και τριτον τα ψαρια οταν τα ελαβε ηταν ψοφια απο το κρυο... στο κρυο τα παντα μαζευουν.....!!!! για να μην σχολιασω οτι τοσο ηταν η στεναχωρια του που καθοταν να μετρησει τα ψαρια ποσο μεγεθος ειχαν??
|
||||
|
||||
![]()
σβησε το τελευταιο γιατι αμα δει τι γραφεις
θα σε κραξει ασχημα ![]() οσο οτι λεει ο χρηστος οτι γυνετε μπορει αλλα σε τετειο βαθμο ????? σε ποσα λιτρα ενυδρειο ???? με καθημερινες αλλαγες ??? ποιες ρατσες μεγαλονουν πολυ ???????? με τη τρωφες ???????
|
||||
|
||||
![]()
Η μοσχαροκαρδια τα "τουμπανιαζει" πιο γρηγορα! Ο Stendker τη χρησιμοποιει να τα μεγαλωσει οσο πιο γρηγορα γινεται ... αλλα εμενα δε μου αρεσει η προσεγγιση αυτη! Αντι μοσχαροκαρδιας χρησιμοποιω γαριδουλα!!
![]() Ηρεμηστε ωρε ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
και ναι δε λεω
δεν τα μετρισες με χαρακα αλλα το 7 με το 12 ειναι 5 εκ αλλο ενα ψαρι περιπου ![]()
|
||||
|
||||
![]()
καλα το πηγαινατε με τα εκατοστα και το μεγεθος και την αυξηση (των δισκων
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
το οτι αναφερεις αλλο θεμα στο θεμα με τους δισκους δειχνει ποσο πολυ δεν θελεις να καταλαβεις τιποτα... οποτε... οσο για την καρδια που λεει η φιλος ταιζω 2 διαφορετικες καρδιες... και ενα μηγμα δικο μου με γαριδες..... ------------------------- Παράθεση:
![]() ![]() ![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη thanasis76 : 09-03-10 στις 23:47 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
του ειχα πει οτι ειναι γυρο στα 10 εκατ. οσο για τα υπολοιπα που ρωτας τα εχω ξαναπει τι εχω και τι ταιζω...
|
||||
|
||||
![]()
τι να σου πω γινομε και ο μακακας της παρεας
εμενα περνουν 2,5 εκ την εβδομαδα οι ερωτησεις ηταν για το χρηστο οχι για σενα
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
συγνωμη που το ειπα βασικα αλλα κανεις λες και θελεις να μου σπασεις τα νευρα... καλος η κακος ανεφερα την αναπτηξη των δισκων μου... ------------------------- καλα ρε φιλε δεν τα ταιζεις?? πως μικρυναν τοσο??? πωωωωωω κριμα... ![]() ![]() ![]() καλοοοοοοοο ![]() ![]() ![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη thanasis76 : 09-03-10 στις 23:55 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
να δεις που σε λίγο θα ξανά γίνουν αυγά ...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() χαχαχαχαχαχαχαχ καλο!!!!!!! ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Εμενα παντως αντι να μεγαλωνουν γινονται παλι μικρα!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
αυτο δεν ειναι δισκος ειναι κλοσομηχανη
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Καθάρισμα φυτών αργής ανάπτυξης | xontros | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 7 | 29-05-08 21:41 |
Φυτά οριζόντιας ανάπτυξης | bvlahos | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 7 | 23-01-07 19:42 |
Ρυθμός μεταβολής pH | Theokyr | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 28-02-06 15:50 |
Πρόβλημα άλγης και ανάπτυξης φυτών | NTABOS | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 5 | 11-12-03 16:49 |
Προβλήματα …(άλγης+ανάπτυξης φυτών) | Obelix(Reifen) | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 9 | 16-11-03 07:49 |