|
|
||||
|
||||
![]()
Ορίστε μια Φώτο και ένα σχέδιο για την συνδεσμολογία. (αυτο που βλεπεις στην φωτο ειναι κατω απο το επιπλο πανω σε μαρμαρινο πατωμα χωρις να ακουμπαει σε καλωδια ή κατι αλλο)
Την 2ρη λαμπα την στερεωσα πανω στην αλλη λαμπα που ειχε εργοστασιακα το ενυδρειο (φωτο2) Μην το δοκιμάσεις εάν δεν έχεις βασικές γνώσεις ηλεκτρολογίας. Προσοχή όμως γιατί υπάρχει κίνδυνος ηλεκτροπληξίας ακόμα και θανάτου. Το μπάλαστ όταν λειτούργει έχει αυξημένη θερμοκρασία να μην μπει κοντά σε εύφλεκτα υλικά. Εάν κάποιος παρατηρήσει κάποιο λάθος στο σχέδιο παρακαλώ να ενημερώσει άμεσα. Οποίος χρησιμοποιήσει τα παρακάτω σχέδια το κάνει με δική του εύθηνη (κοινός καλύπτω τον Κ _ _ ο μου) |
|
||||
|
||||
![]()
μου φαινεται οτι δεν θα το παω σε φυτεμενο γιατι δεν γνωριζω καθολου απο αυτα και δεν ξερω αλλο τροπο ωστε να αυξησω τον φωτισμο στο ενυδρειο...μαλλον παω για τανκανικα...
|
||||
|
||||
![]()
δεν ειναι τοσο δυσκολο οσο νομιζεις βρες καποιον φιλο που ξερει 2-3 βασικα και εισαι τζετ.
Υπαρχει και ετοιμο κιτ με στεγανα ακροφυσια-μπαλαστ-σταρτερ στα 45ε νομιζω |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
το κιτ μπαινει εξω απο το ενυδρειο και μεσα μπαινουν μονο τα στεγανα ακροφυσια και η λαμπα
|
|
|||
|
|||
![]()
εγω ψαχνω για στεγανα ακροφυσια και δεν μπορω να βρω με τπτ
για Τ8, μου φαινεται θα στειλω τη λαμπα και θα παρω καμια Τ5 |
|
|||
|
|||
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Λαμπα | kokos125 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 10 | 24-01-10 21:55 |
ΝΕΑ ΛΑΜΠΑ ΑΛΛΑ ΤΙ ΛΑΜΠΑ? | erling | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 20 | 18-09-09 22:52 |
τι λαμπα για 100 λ | naupaktos84 | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 07-07-08 13:20 |
λαμπα??? | giorgos27 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 15 | 26-06-06 12:17 |
Λαμπα Uv | CENTAUR | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 29-10-05 21:28 |