|
|
||||
|
||||
![]()
Το ενυδρειο ειναι στρωμμενο εδω και 10 μηνες. Μεχρι και στην προηγουμενη αλλαγη νερου μετρουσα με υγρα τεστ και δεν ειχα αμμωνια. Το φιλτρο το καθαριζω παντα με νερο απο το ενυδρειο.
Γενικα εχω διαβασει αρκετα για το χομπυ, μιας και στην αρχη εκανα τραγικα λαθη!! Το μονο που δε γνωριζα ειναι αυτο που μου λες οτι το συγκεκριμενο ειδος θελει θερμοκρασια απο 24 βαθμους και πανω. Οπως εγραψα στο πρωτο ποστ, το μονο που λειπει απο το συγκεκριμενο ενυδρειο ειναι ο θερμοστατης. Αρα υπολογιζω οτι και λογω χειμωνα, η θερμοκρασια πρεπει να ειναι γυρω στους 20.. Βελτιωση ακομα δε βλεπω παντως..Θα ριξω και το αλατι μηπως και γινει κανενα θαυμα! |
|
||||
|
||||
![]()
Εντάξει. Ευτυχώς καθαρίζεις το φίλτρο με σωστό τρόπο και δεν παίζει πιθανότητα να χάλασε η βιολογία του. Η άνοδος θερμοκρασίας και το αλάτι ίσως το βοηθήσουν. Κοιτα καλά άν έχει και άλλα περίεργα σημάδια με μεγενθυτικό φακό και παρατήρησε και τα περιτώμματα πώς είναι...
|
||||
|
||||
![]()
Δυστυχως το ψαρακι μου αφησε τον ματαιο τουτο κοσμο και αποδημησε εις Κυριον.....
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Κριμα το ψαρακι σου!!
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Κρίμα όντως...
|
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστω για τη συμπαρασταση παιδια..
Στεναχωρηθηκα πολυ που δεν μπορεσα να κανω κατι για να το σωσω.. Βλεπω το ενυδρειο αδειο και κοντευω να σκασω.. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
μπλε ψαρακι | roulis | Reefsafe | 3 | 12-07-09 23:33 |
ξερετε κατι....??? | thanasis76 | Malawi | 11 | 22-12-07 14:56 |
Στρωσιμο με ψαρακι | angela | Αρχάριοι γλυκού νερού | 36 | 05-10-06 23:21 |
Κατι νεο για CO2 diy | xouxou | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 19 | 22-02-06 15:20 |