|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Αν καταφερναν να μεγαλωσουν, εστω και 5 μικρα χωρις να τα φανε, θα εστηνα ενα 60αρι να τα μεγαλωσω και να τα χαρισω.
Θα τους δωσω μια τελευταια ευκαιρια , αν δεν τα καταφερουν, θα φυγουν και θα βαλω τις blue tiger στο ενυδρειο τους. |
|
||||
|
||||
![]()
πανεμορφα ψαρακια παντος,ελπιζω καποτε να κανω ενα ενυδρειο με αυτα...
|
|
|||
|
|||
![]()
Πως εισαι τοσο σιγουρος οτι τα τρωει η θηλυκια; Την επιασες επ αυτοφορω; Μηπως υπαρχει καποιος λογος που τα τρωει (πχ. πιεζει ο αρσενικος για νεο ζευγαρωμα);
Μου φαινεται περιεργο παντως. Εγω οσες φορες ασχοληθηκα με την αναπαραγωγη του συγκεκριμενου ειδους, ποτε δεν αντιμετωπισα τετοιου ειδους προβληματα. Ισως να φταιει η θηλυκια σου. Αν δεις οτι και την επομενη φορα εχεις τα ιδια αποτελεσματα, αλλαξε θηλυκια. |
|
|||
|
|||
![]()
Ηταν σειρα της να φυλαξει το γονο και εκατσα για λιγο στον υπολογιστη. Οταν ξανακοιταξα μετα απο 1 ωρα, ελειπαν ολα τα μικρα.
Τον αρσενικο τον εχω τσεκαρει για πολυ στοργικο. Τα προσεχει πολυ και ειναι αυτος που περναει τον περισσοτερο χρονο καθαριζοντας και μαζευοντας τα μικρα. Η θηλυκια σπανια αναλαμβανει, και μολις γινει αυτο εξαφανιζονται και τα μωρα. Αμεσως μετα ,παιρνει ωχρα χρωματα και κρυβεται αποφευγοντας τον αρσενικο.Αυτος μετα απο ωρες πια οταν συνειδητοποιει οτι παλι απετυχε η γεννα, της ριχνει κατι ψιλες. Δεν την εχω πιασει επ αυτοφορω αλλα ειμαι σχεδον βεβαιος οτι αυτη κανει την ζημια. |
|
||||
|
||||
![]()
γενικοτερα στις νανοκιχλιδες συμβαινει τα αγρια ψαρια να ειναι πιο ευκολα στην αναπαραγωγη και χωρις αυτα τα προβληματα , τα ψαρια εκτροφης ομως εχουν παπαριασμενο DNA απο την πολλη εκτροφη
τα εχεις μαζι με αλλα ψαρια ; επισης εγω δεν αφηνω φως στα ψαρια μου το βραδυ και ας εχουν γεννα |
|
|||
|
|||
![]()
Νικο κι εγω εκει πιστευω οτι ειναι το προβλημα, εχουν καταστραφει τα γονικα τους ενστικτα απο τις τεχνητες αναπαραγωγες.
Εχτες το συζηταγα με φιλο και με ρωτησε γιατι δεν κοβω το φυλλο του εχινοδωρου με τα αυγα να τα εκκολαψω σε μικρη γυαλα και να μεγαλωσω εγω τα μικρα. Δεν θελω ομως..θελω τα μικρα να εχουν γνωρισει τους γονεις τους και να γινουν κι αυτα καποια μερα καλοι γονεις. Σκεφτομαι σωστα ή λεω βλακειες και δεν ισχυει; Το ζευγαρι ειναι μονο του και δεν αφηνω ουτε εγω φως ανοιχτο τη νυχτα. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
εχεις παρατηρησηει κατι τετοιο? ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Αλεξανδρε αν γεννησουν και επιζησουν
θα παρω ενα 60αρι μονο γιαυτα ![]() αρχοντες τα εχω ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Tags |
mikrogeophagus, papiliochromis, ramirezi |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Breeding tank 54lit | Raven | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 11 | 23-12-08 09:54 |
Ενυδρειο vitakraft 54lit | maikl | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 7 | 22-12-08 15:42 |
Αναγνώριση Ψαριού [Microgeophagus ramirezi - golden] | Archon | Άλλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 3 | 27-05-05 21:00 |
Tι να βάλω ακόμα; Microgeophagus ramirezi? | qstavrosq | Άλλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 10 | 11-02-05 00:32 |
Γέννα microgeophagus ramirezi | tasos | Άλλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 18 | 16-04-03 22:35 |