|
#1
|
||||
|
||||
![]() ![]() Συμφωνω για τον θερμοστατη. Επισης με χαλαει που φενεται η σταθμη.Δοκιμασε μια πιο φαρδια φασα!\ Τα led super! ![]()
__________________
www.dreamwaters.co |
#2
|
||||
|
||||
![]()
Dream Waters το ενυδρειο δεν ηταν γεματο,λιγο αργοτερα το γεμησα τελειως,Σταυρο ειχες δικιο ο θερμοστατης κατεβηκε στο sub,εχω την αισθηση οτι τα φωτα στο συνολο τους εχουν πανω απο 15,000 κελβιν αντιστοιχης λαμπας ΜΗ,παρα πολυ μπλε αποχρωση εχουνε,μαλλον επρεπε να βαλω λιγοτερες μπλε λαμπες led.Η εξαγωγη ειναι τελειως αθορυβη,αυτο το καταφερα με δυο δικες μου πατεντες, μιλαμε οτι δεν ακουγεται ΚΑΘΟΛΟΥ ο σωληνας αποχετευσης προς το SUB.
|
#3
|
||||
|
||||
![]()
Τι αντλια επιστροφης χρησιμοποιεις??
__________________
www.dreamwaters.co |
#4
|
||||
|
||||
![]()
Υπαρχουν διαφοροι τρόποι για να γίνει πιο αθόρυβη η ροή προς το sump..
Εσυ τι ακριβως πατεντες εκανες? ![]() Οπως και τι αντλια εβαλες? |
#5
|
||||
|
||||
![]()
ΕΗΕΙΜ 3000 λιτρα ειναι η αντλια επιστροφης προς το κυριως ενυδρειο και δεν ακουγεται τιποτε απο εξαγωγη διαμετρου 6 ποντων,λογω δυο (κολπων)
![]() |
#6
|
||||
|
||||
![]()
Μπορείς να βάλεις φωτό για να καταλάβουμε τι ακριβώς λες?
|
#7
|
||||
|
||||
![]()
Αυτο γινεται απο την αρχη της κατασκευης του ενυδρειου,καθε ενυδρειο εχει σχεδιαστει για το πως θα γινει.Δεν γινεται εκ των υστερων.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
My Reef | mixalis_crete | Reef | 6 | 04-12-09 19:47 |
Light reef = reef delight ;) | phaerimm | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 10 | 20-12-08 20:54 |
reef or mini reef | Venestus13 | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 6 | 03-09-08 10:14 |
Reef ή καλυτερα Light Reef! | glazar | Reef | 19 | 22-03-08 00:02 |
Reef 300 Vol.2 | george_grat | Reef | 15 | 06-11-06 15:46 |