|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Επειδή είναι εύκολα στη διατήρησή τους κι επειδή οι περισσότεροι ξεκινούν απ' αυτά, επικράτησε να θεωρούνται ψάρια για αρχάριους. Όμως έχουν απίστευτα χρώματα, είναι ιδανικά για κοινωνικά φυτεμένα, γεννούν σαν κουνέλια και ζουν σε νερό βρύσης. Εγώ πάντως έχω κολλήσει με τα ζωοτόκα και κυρίως τους ξιφοφόρους τα τελευταία ...30 χρόνια. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Συμφώνω ότι τα ζοωτόκα δεν είναι ψάρια μόνο για αρχάριους!! Ίσως άλλα ψαράκια έχουν μεγαλύτερη εκτίμηση επειδή το νερό της χώρας μας δεν ειναι κ τόσο κατάλληλο γι'αυτά. Έτσι αυτοι που τα διατηρούν ασχολουντε περισσοτερο με τις διαφορετικές τους αναγκες, οποτε μαθαίνουν σιγα σιγά περισσοτερα για τον κόσμο του ενυδρειου. Αυτο δε σημαινει ομως οτι οποιος έχει ζωοτόκα δεν το ψάχνει το θέμα..
![]() Εξάλλου.. "στην απλότητα το κάλλος.." |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Η εξέλιξη στα φυτά μου
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Τωρα μαλιστα!
|
|
|||
|
|||
![]()
Υπέροχο έγινε Γιάννη, γέμισε και έδειξε πολύ καλύτερο και τα φυτά υγιέστατα, να το χαίρεσαι.
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Ένα bacopa ξέφυγε από πίσω και ψήλωσε, μου βγήκε ατακτούλικο. |
|
|||
|
|||
![]()
Νέα φωτογραφία. Τώρα με την πύκνωση των φυτών δεν έχω από τις γέννες των Guppy και platy ούτε μια απώλεια μικρού ψαριού, ζούνε όλα και τι θα κάνω;
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
τελικα ποιος τα πηρε τα κορυ?????
να ρωτησω κατι...... σε τι θερμοκρασια τα ειχες.......???? γιατι εχω και εγω τα ιδια και αρχισε να ανεβαινει η 8ερμοκρασια και ειναι σαν μαστουρωμενα...... και φοβαμαι οτι θα εχω προβλημα το καλοκαιρι....... αν και ειναι μες τα σχεδια να βαλω αιρ κοντισιον αποκλειστικα με αφορμη το ενυδρειο γιατι περυσι εφτανε μεχρι τουσ 29 αλλα δεν ειχα πελεατους
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
red cherry | border | Αρχάριοι γλυκού νερού | 1 | 16-12-09 13:47 |
ποσα guppy και ποσα corydoras se 96αρι??? | meas3467 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 17-03-09 10:06 |
Guppy με Corydoras panda | panagiotis265 | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 2 | 22-12-08 10:30 |
CHERRY.. | ΜΑΡΙΑΝΝΑ | Γλυκό νερό - Γενικά | 9 | 16-04-04 14:55 |