|
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
το φυτακι μαλλον ειναι Hygrophila polysperma |
|
|||
|
|||
![]()
thanks Αντρεα αυτο πρεπει να ειναι...
|
|
|||
|
|||
![]()
Alex ωραιο το ενυδρείο σου! Κι βλέπ' κατε'εις κι του photoshoup!
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
βασικα πιστευω πως τοσο η δεξια οσο και η αριστερη πλευρα εχουνε φυτα αν φουντωσουν νομιζω οτι θα δειξει πιο συμμετρικο λογω του οτι τωρα "κλεβει" η μεγαλη ριζα... αυτο που με απασχολει περισσοτερο ειναι στο κεντρο να μπει κανενα γρασιδακι, δοκιμασα τενελους αλλα δεν κραταει πιθανοτατα λογω φωτισμου... εχετε να προτεινετε κανενα ευκολο με μικρες απαιτησεις μεχρι να φτιαξω φωτιστικο? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη alex : 03-03-10 στις 15:40 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
ομορφο
επαθα πλακα με την 5 φωτο |
|
||||
|
||||
![]()
Μου αρεσει και εμενα! Θα πρεπει να μπουν και αλλα φυτα! Με τα κλαδεματα θα αργησει να παρει μια τελικη μορφη γρηγορα ... Θα χρειαστουν 3-4 φυτα να γεμισει ακομα πιο πολυ (καλα εμενα μου αρεσουν και οι ζουγκλες
![]() Η σκαλα δειχνει οτι διαχεεται το CO2? Θα πρεπει να παιρνουν τα πανω τους τα φυτα σιγα σιγα! Βαλε και αλλα φυτα ... η ασε αυτα να παρουν μπρος για τα καλα και θα κανουμε ενα rescape να γλυφεις τα δαχτυλα σου! ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
πετρες το πασχα που θα ανεβω στο χωριο θα παρω και γκασμα μαζι μου... ![]() co2 διαχεεται αλλα δεν εχω δει αποτελεσματα ακομα... φυτα εχεις δικιο πρεπει να παρω κι εμενα τιγκα ζουγκλα μαρεσει... |
|
||||
|
||||
![]()
και εγω!!!
επισης εχω και εγω ακριβως το ιδιο θερμομετρο... ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
μεγαλη υποθεση η δευτερη λαμπα
κοκκινησε επιτελους η Ludwigia arcuata... επισης νομιζω οτι τα φυτα μου ειχαν αναγκη απο καλιο οποτε χθες ξεκινησε η πρωτη δοση και περιμενουμε αποτελεσματα... |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
γκαπακια | dimis_george | Ζωοτόκα | 9 | 04-12-09 15:26 |
ξιφοφοροι | blek | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 5 | 16-02-08 14:23 |
Platy & Ξιφοφοροι... | imichal | Ζωοτόκα | 8 | 11-10-07 12:06 |
Ξιφοφοροι | ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ | Ζωοτόκα | 3 | 15-03-05 20:15 |
ξιφοφοροι,platy | steady | Ζωοτόκα | 2 | 13-02-05 22:37 |