|
Paludarium - Vivarium - Καλλιέργειες εκτός νερού Μισό νερό, μισό γη και αέρας, σε όλους τους συνδυασμούς! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Συμφωνω. Πολυ ομορφα Μακη !
|
|
||||
|
||||
![]()
Σημερα ηταν να φτιαξω το δικο μου vivarium, βγηκα χθες και μαζεψα τελεια φυτακια, βρηκα και δυο απιστευτες πετρες!!! Οπως ερχομουν στο μετρο κατα τις 8 και τεταρτο ενα βουβαλι ορθιο παραπατησε και επεσε πανω μου με αποτελεσμα να μου πεσει η γυαλα και να γινει κομματια....
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Θα σου έλεγα που να τα βάλεις........αλλά που να βρίσκεις το βουβάλι τέτοια ώρα.
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Δειτε και δυο φωτο απο αυτα που μαζεψα χθες..! ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Κριμα ! θα το εστηνες σε μιση ωριτσα.
Το αδιαντο (πολυτριχι) γινεται μεγαλο, εχω βαλει κι εγω αλλα ξερω οτι θα πρεπει να μεταφερθει συντομα γιατι γινεται θαμνος ολοκληρος. Θελει μεγαλο vivarium. Η πετρα ειναι κα-τα-πλη-κτι-κη !! |
|
||||
|
||||
![]()
Ναι το ειδα και σε μεγαλυτερο μεγεθος αλλα προσωρινα θα το βαλω!!! θα δω βασικα πως θα βγει και ισως να μη το χρησιμοποιησω καν γιατι μαζεψα πολλα φυτακια και δεν θα μου χωρανε!! Την πετρα να σου πω την αλιθεια, δεν ηξερα ποια να πρωτοπαρω, επιανα τη μια αφινα την αλλη... Τελικα πηρα αυτο και αλλο ενα κομματακι γιατι δεν μπορουσα να κουβαλησω περισσοτερα, δεν εχω αμαξι και ειχα βγει με τα ποδια... Που να κουβαλας πετρες μια ωρα περπατημα.. Μολις βρω γυαλα θα το στησω, η πετρα εχει μια τρυπα απο ακρη σε ακρη, μαλλον θα κανω κατι σαν πηγη-καταρακτη!!
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Pico reef 13l | 3r4ndo | Nano Reef | 71 | 15-05-10 14:10 |
pico reef DIY | chemical mac | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 10 | 17-10-07 06:38 |
Vivarium | gwgw | ¶λλα ζώα | 38 | 25-01-07 15:42 |