|
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
εχω ηδη αρχισει και αγχωνομαι!!!
που παω με τετοια ενυδρεια μονο απο ελλαδα!!!! πραγματικα πιστευω οτι θα εχω το χειροτερο!!! όπως και να χει θα βαλω συμμετοχη μονο για την φαση!!! ενα μεγαλο μπραβο για τα πολυ ομορφα ενυδρεια που εχουν εμφανιστει σε αυτο το ποστ!!!! |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
αυτο μην το εχεις δεδομενο φιλε μου!!!
θα πρεπει να μονομαχησεις μαζι μου για να το πετυχεις!!! αχαχαχαχαχα!!! |
|
||||
|
||||
![]()
αλεξ τι εννοεις οταν λες διπλωματα...στελνουν χαρτι οτι εχεις λαβει μερος κλπ κλπ..(οπως στο σεμιναριο του stendker>?_) η μονο σε οσους ειναι σε αξιολογες θεσεις.?
|
|
|||
|
|||
![]()
Στελνουν σε ολους τους συμμετεχοντες αναμνηστικο διπλωμα με το ονομα και την θεση που κατελαβες. Και στους πρωτους 100 που θεωρειται νικητηρια κατηγορια, αλλο ενα certificat , με σφραγιδα της ADA και υπογραφη απο τον ιδιο τον κ.Amano. Φυσικα στις πρωτες θεσεις παιζουν και χρηματικα επαθλα, πλακετες κλπ. αλλα...δυσκολο να μπει δυτικος εκει.
|
|
||||
|
||||
![]()
γουσταρω...
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Raven : 02-03-10 στις 22:00 |
|
|||
|
|||
![]()
Οσοι θελουν φυτα, βαλτε αγγελια
Tα ασχετα με το θεμα μηνυματα θα διαγραφονται. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Raven : 02-03-10 στις 22:03 |
|
||||
|
||||
![]()
Λεω να στειλω και εγω το δασακι μου...
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ετσι , ετσι...
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Το εχω κλαδεψει τωρα κ ειναι καπως ειναι καλυτερο...
Βεβαια εχει δουλεια ακομα και θα φτιαχτει περισσοτερο ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
[QUOTE=golf4470;423048]Το εχω κλαδεψει τωρα κ ειναι καπως ειναι καλυτερο...
Βεβαια εχει δουλεια ακομα και θα φτιαχτει περισσοτερο ![]() Το 'εχεις μπουκομένο ,έχεις αρκετά φυτά και απότι φαίνονται σε καλή κατάσταση ,με ένα καλό σχεδιασμό και ένα όμορφο aquascaping μπορούν να γίνουν θαύματα . ------------------------- Παράθεση:
![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Τσιόνογλου Σταύρος : 03-03-10 στις 00:14 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
παιδια να ρωτησω σε αυτους που ξερουν.τη διαστασεις εικονας χρειαζεται το βαρος ,και ποσες φωτο θελουν (προσοψη-πλαγιες).ειναι η πρωτη φορα που θα παρω μερος και χρειαζομαι τη βοηθεια σας
|
|
|||
|
|||
![]()
Η φωτογραφια πρεπει να ειναι 1 με την προσοψη ολοκληρου του ενυδρειου.Τα λεει ολα στην σελιδα της ADA με την υποβολη της συμμετοχης: http://en.iaplc.com/about/application.html
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μηνιαίες Συναντήσεις ΠΣΦΕ-Βόρειος Ελλάδα 2010 | mikenuke | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 2541 | 23-01-11 22:58 |
ΕΗΕΙΜ 2010 ΚΑΙ TYΡΦΗ | petros | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 30-12-09 11:44 |
Aquascaping! | flying_guardian | Αρχάριοι γλυκού νερού | 9 | 03-03-08 17:10 |
Aquascaping! | flying_guardian | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 16-02-08 16:03 |
Nέο φίλτρο ΕΗΕΙΜ 2010 Στρώσιμο | Nik25 | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 09-06-06 20:44 |