|
|
||||
|
||||
![]()
Ε καλά. τρόπος του λέγειν!
Δε θα το αφήσω να γίνει μαύρο...απλά κανα δυο βδομάδες που μπορεί να ξαναγεννήσει το σκαλαράκι μπορώ να το αφήσω, αυτό εννοούσα! |
|
|||
|
|||
![]()
Φίλε μου, το θέμα με τη δράκαινα και κάθε φυτό που σαπίζει είναι οτι θα επιβαρύνει το νερό στο σάπισμά του, σε 7 μέρες που θα ξεμπερδέψεις με τα αυγά βγάλτο και βάλτο σε μια γλάστρα, η αν θέλεις σε κανένα Palludarium. είναι πανέμορφο φυτό, αλλά δυστυχώς για ενυδρείο τσου!. Μου πουλήσανε πριν καιρό και εμένα 4 αλλά τις γύρισα πίσω στη βδοιμάδα πάνω....
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ε τότε θα τα βγάλω από τώρα,να μην έχω κανένα πρόβλημα,
και ας βρουν καμιά ανούμπια να γεννήσουν τα σκαλάρια! Ευχαριστώ για τις πληροφορίες! Γλάστρα είπες;;;Κανονικό φυτό γλάστρας είναι; ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ναι το πουλάνε και στα Ανθοπωλεία. Πήγα για εξακρίβωση πριν 12 μέρες και ρώτησα, και μου δείξανε 3 γλάστρες με το φυτό που πουλάνε στα ενυδρειομάγαζα!
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ναι είναι φυτό γλάστρας, όχι ενυδρείου, εγώ ήμουν τυχερός και μου κράτησε 3,5 μήνες πριν αρχίσει να σαπίζει.
|
|
||||
|
||||
![]()
Μία από τα ίδια πάλι,γεννητούρια,δυστηχώς η όσμοση άργησε,δεν έχει έρθει ακόμα,οπότε ότι γίνει!
Απλά έβγαλα μερικές φωτογραφίες με τα γεννητικά όργανα που πλέον ξεχωρίζουν και φαίνονται οι διαφορές! |
|
|||
|
|||
![]()
το πρωτο ειναι θυλικο και το δευτερο αρσενικο
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Γέννα Σκαλάρια...Βοήθεια!!!! | *claire* | Άλλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 3 | 23-11-09 09:46 |
Σκαλάρια | StelMex | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 19-12-08 23:13 |
Σκαλάρια | nsi | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 21-11-08 19:10 |
σκαλάρια | chris129 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 17-04-07 22:22 |
Σκαλάρια | giannis1976 | Άλλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 2 | 29-12-04 03:20 |