|
|
|||
|
|||
![]()
και γω που εχω το 2217 καινουργιο και δουλεύει εδω και 2 εβδομαδες κανει εναν θορυβο.
οχι τοσο μπερδεμένο ήχο σαν του infodigger. κάνει τον ήχο οπως αυτο των ηλεκτρικων πατζουριων οταν ανεβοκατεβαινουν. το εχω κουνήσει αρκετες φορές εντος λειτουργίας και ο αερας του εχει βγει. τα δικα σας 2217 οταν λετε οτι είναι αθόρυβα ειναι εντελώς? παντως την ημέρα δεν ακουγεται. το βραδυ που υπάρχει ησυχία ακουγεται ενοχλητικά/. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ακόμα και το prof3e 2078 είναι πιο αθόρυβο.
|
||||
|
||||
![]()
Στη δική μου περίπτωση έκανε στην αρχή θόρυβο, το "χτύπησα" λίγο με το χέρι να φύγει ο αέρας, έκοψε σε μεγάλο βαθμό και 1-2 βδομάδες μετά σταμάτησε τελείως. Κοιμάμαι και δεν το ακούω.
Α, και το πήρα μεταχειρισμένο. |
|
||||
|
||||
![]()
Αγαπητε φιλε αφου το αγορασες πριν ενα μηνα το πηγαινης πισω στο καταστημα που εκανες την αγορα να το ακουση και αν πρεπει να το αλλαξη επιμενοντας για τον βαθμο θορυβου. Σε αυτα εκτος απο ενα καθαρισμα δεν μπορουμε να επεμβουμε νομιζω.
|
|||
|
|||
![]()
Το καθάρισα και δοκίμασα και τη διαδικασία "γεμίσματος" και ενώ λειτούργησε για λίγη ώρα σχεδόν αθόρυβα τώρα πάλι άρχισε ο θόρυβος.
Μιας και έχω και δεύτερο φίλτρο στο ενυδρείο και το βράδυ λείπω από το χώρο, θα ήταν ok θα το έβαζα να λειτουργεί μόνο το βράδυ ή θα υπάρξει πρόβλημα με τη βιολογία που θα σχηματίζεται κατά τη διάρκεια της ημέρας μέσα στο φίλτρο όπου το νερό θα είναι στάσιμο? Ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις! |
|
|||
|
|||
![]()
Δεν γίνεται αυτό που λες, το φίλτρο πρέπει να δουλεύει για να οξυγονώνεται.
Όπως είπα και ποιο πάνω θέλει καλά εξαέρωση, αυτή δεν γίνεται ούτε με τα χτυπήματα ούτε με το κούνημα, γίνεται με την ροή του νερού, με την μέθοδο της βαρύτητας χωρίς την χρήση του ρεύματος, το φίλτρο εφόσον εξαερωθεί και μετά δεν πρέπει να κουνηθεί καθόλου γιατί το κενό που μπορεί να αφήσει το νερό με την φτερωτή να δημιουργήσει το πρόβλημα της εξαέρωσης. να κοιτάξεις τα σφουγγάρια στο φίλτρο σου αν έχεις να μην είναι συμπιεσμένα, να είναι χαλαρά ώστε να φεύγει στην αρχή που θα κάνεις την εξαέρωση ο αέρας. ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Δυστυχώς ακόμα δεν έχω καταφέρει να το διορθώσω. Το πρόβλημα είναι ο αέρας σίγουρα αφού κάθε 5-6 ώρες μαζεύει αέρα στο σωληνάκι εξαγωγής. Το γυρνάω λίγο ανάποδα και φεύγει αλλά μετά βλέπω πάλι ότι βγαίνουν πολύ μικρές φυσαλίδες από το φίλτρο. Το θέμα είναι ότι δεν υπάρχει πουθενά διαρροή. Για πόσο καιρό είναι δυνατόν να βγαίνει αέρας από το φίλτρο? Δοκίμασα και με τον κουβά και τίποτα. Μέχρι που σύνδεσα μία αντλία στην εισαγωγή για να γεμίσει το φίλτρο με περισσότερη πίεση και τίποτα πάλι
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
EHEIM 2217 | m3expert | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 09-02-10 20:19 |
eheim 2217 | demka27 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 11 | 29-03-09 00:43 |
eheim 2217 | aris2 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 17-12-08 18:18 |
Πρόβλημα με το φίλτρο eheim 2217 | tsiko | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 8 | 04-03-08 11:37 |
Eheim 2217 | Fanis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 8 | 02-01-06 21:39 |