|
|
||||
|
||||
![]()
Οσο μπορει να φαει εντος 4-5 λεπτων.
Σπιρουλινα δεν τρωνε οι Bettas. Mια πολυ καλη τροφη ειναι η Atisons betta food της ocean nutricion.
|
|||
|
|||
![]()
Εντος 4-5 λεπτων ποσες φορες την ημερα?
|
|
||||
|
||||
![]()
2 ειναι καλυτερα απο 1...
|
||||
|
||||
![]()
Μην παίρνεις όρκο πως δεν τρώνε...
Εγώ όταν είχα μονομάχους τους έριχνα μια φορά την εβδομάδα φυλλαράκι και το τσακίζανε.. |
|
||||
|
||||
![]()
εμενα ο δικος μου δεν τρωει φυλλαρακι!οταν του το εδινα το εφτυνε..
ετσι πια του δινω και εγω κατι μικρους κοκκινους κοκκους και αποξηραμενο σκουληκι εναλλαξ καθε μερα...τα τσακιζειι ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Μια φορα την βδομαδα το ταιζες γενικα?
Ή μια φορα την βδομαδα το ταιζες φυλαρακι. Αρα εγω ταιζω 1-2 φορες την μερα οσο μπορει να φαει σε 4-5 λεπτα. Διορθοστε με αν κανω λαθος. Οριστε κ το θυριο αρχοντας στην μεζονετα του 50 λιτρων. Σας προλαβαινω μην πειτε για το καραβι κ το σπιτακι ηταν επιλογες της κοπελας μου δεν εχω απαντηση σε αυτο.Κ εγω θα το προτιμουσα πιο πολυ σε φυσικο περιβαλλον(με κανα ξυλο και πολλα φυτα). Το μονο που μου αρεσει στο καραβι κ το σπιτακι ειναι οτι ο μονομαχος απο οτι βλεπω τρελενεται να μπενω βγαινει απο ολες τις τρυπες.Κ να βρισκει σκοταδι κ καταφυγιο οποτε θελει. |
|
|||
|
|||
![]()
Κιαλες
|
|
||||
|
||||
![]()
1 ειναι οκ,2 ειναι καλυτερα.
Αν ταιζεις 2 ,η ποσοτητα θα ειναι σχεδον ιση με το αν ταιζες 1 φορα,το μοιραζεις δηλαδη. Ιδανικη τροφη ειναι αυτη που σου ανεφερα παραπανω και καλο ειναι 1-2 φορες την εβδομαδα αποξηραμενο σκουληκακι αν θες ποικηλια.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Priming support-Aνοιγμα κεφαλης Eheim 2028 pro2 | maikl | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 18 | 12-01-15 20:41 |
Ανοιγμα αεραντλιας το βραδυ(ενυδρειο με φυτα) | manolis1976 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 28 | 19-01-09 14:29 |
"Ανοιγμα" του ενυδρείου | petran | Γλυκό νερό - Γενικά | 33 | 18-07-06 12:05 |
Συνδεσμολογια Λαμπας. | andreasp | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 4 | 23-05-06 00:21 |