|
|
||||
|
||||
![]()
Γεια σου και απο μενα μαιρη.τα φυτα θελουν υποστρομα και απο πανω βαζεις το χαλικι οτι σου αρεσει οπως ειπε και ο φιλος αλεχ αλλα οχι χρωματιστο γιατι μπορει να προκαλει στρες στα ψαρακια σου.το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να διαβασεις εδω μεσα καλα οστε οταν πας να αγοραζεις να ξερεις εσυ τη να παρεις γιατι η πετσοπαδες θα σου πουλισουν οτι θελουν αυτη.αυτα απο μενα
καλη αρχη |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
και για να το πουμε πιο ποιητικα θα σου πουλησουν φυκια για μεταξωτη σουμπουλατα... ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
+1 (που ευκολα θα βαλεις) |
|
|||
|
|||
![]()
μου αρεσει παρα πολυ αυτο το χορταρι μος νομιζω το λετε....ειναι ευκολο?για πειτε κανενα φυτο ομορφο!επισης το ξυλο επηρεαζει το νερο η μπορω να βαλω ανετα?
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
και χορταρια και ξυλα και πετρες και απουλα... ![]() ![]() ξυλα αρκει να μην εχουν παρασιτα και να μην σαπιζουν εε... οι αγοραστες ριζες και μοπανι ειναι ακριβα μεν αλλα πιο ασφαλη απο τα αδεσποτα... |
|
||||
|
||||
![]()
Καλώς ήρθες, το nickname σου μου θυμίζει την αγαπημένη μου κρέμα γάλακτος για μαγειρική
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
χαχαχα και εγω απο εκει το πηρα γιατι εβλεπα μια διαφημιση την ωρα που εβαζα το ονομα! να ρωτησω νεον-γκαπυ πανε?
|
|
||||
|
||||
![]()
Τσου, (επεξήγηση: όχι)
Τα νέον θελουν μαλακό νεράκι, τα guppies σκληρό. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
τι ειναι? | giannisqq | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 04-01-10 21:21 |
τι ειναι? | dimitris vas | Ζωοτόκα | 44 | 22-12-09 13:50 |
τι ειναι αυτο ? ειναι κακο? | dr0s0s | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 4 | 03-05-09 00:00 |
Ειναι αληθεια η ειναι αλλη μια παραπλανιση? | fotis_k | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 8 | 30-12-08 08:26 |
Ειναι reef safe η δεν ειναι? | reefland | Reefsafe | 13 | 28-09-04 15:44 |