|
|
|||
|
|||
![]()
+1 σε αυτό που είπε ο Κώστας και επίσης μπορεί να βλέπει το είδωλό του και να νομίζει οτι έχει ανταγωνιστή....
|
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστω παιδια θα φροντισω να παρω φυτα επιφανειας.
------------------------- Και κατι αλλο. Εχω τα tetradiscus για φαγητο. Μικροι κοκινοι κοκοι. Ποσο να ταιζω την ημερα? Ποσο ταιζετε εσεις? Εχω δει καποια ποστ αλλα κυμενονται απο 2-3 μεχρι 5-6 τημ ημερα αναλογα με το φαι.Ποσο μου προτεινετε να του δεινω? Να πιανω και καμια μυγα που κ που? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Dimitrisss123 : 01-03-10 στις 15:30 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Να ρωτήσω δύο πραγματάκια?
1) Μήπως έχεις κανένα μαύρο χαρτόνι στην πίσω πλευρά του ενυδρείου και όταν ανάβει το φως δημιουργείται ''καθρεφτισμός'' που οδηγεί στο flaring?? 2) Η τροφή που του δίνεις δεν θεωρώ ότι είναι ότι καλύτερο γι αυτόν. Το λέει εξάλλου και το όνομα της. Δοκίμασε να του δίνεις αποξηραμένο φυλλαράκι σε συνδιασμό με καμιά πιο ειδική για μονομάχους, ίσως κανένα αποξηραμένο σκουληκάκι που και που. Μπορείς ακόμα να εμπλουτίσεις την διατροφή του με σπιρουλίνα.. |
|
|||
|
|||
![]()
α)οχι δεν εχω κανενα φοντο στο ενυδριο.Το ειχα διαβασει οτι το μαυρο τοω πειραζει απο την αντανακλαση.Μονο γυαλι.Αλλα οταν ειναι ανοιχτο το φως το flaring ειναι πολυ περισσοτερο.
Το ψαρι μεσα απο το ενυδριο καθρεφτιζεται στο γυαλι οταν ειναι ανοιχτα τα φωτα? β)Εχω σπιρουλινα.Θα κοβω μικρα κομματακια που να χωρανε στο στομα του κ θα του δηνω. Αλλα με ενδιαφερει η ποσοτητα τροφης ανα ημερα πιο πολυ μην το παραταιζω το καιμενο και σκασει.ποσο να ταιζω? Υ.Γ τωρα ειδα για τις ποσοτητες το κοιταω σε παλαιοτερα ποστ να το βρω. Ευχαριστω. |
|
||||
|
||||
![]()
Οσο μπορει να φαει εντος 4-5 λεπτων.
Σπιρουλινα δεν τρωνε οι Bettas. Mια πολυ καλη τροφη ειναι η Atisons betta food της ocean nutricion.
|
|||
|
|||
![]()
Εντος 4-5 λεπτων ποσες φορες την ημερα?
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Priming support-Aνοιγμα κεφαλης Eheim 2028 pro2 | maikl | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 18 | 12-01-15 20:41 |
Ανοιγμα αεραντλιας το βραδυ(ενυδρειο με φυτα) | manolis1976 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 28 | 19-01-09 14:29 |
"Ανοιγμα" του ενυδρείου | petran | Γλυκό νερό - Γενικά | 33 | 18-07-06 12:05 |
Συνδεσμολογια Λαμπας. | andreasp | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 4 | 23-05-06 00:21 |