|
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Ωραία!!!θα τους στείλω εγώ ένα πικο ιβαγκουμι που θα τρίβουν τα μάτια τους!!!άντε πλάτυ καλή μας επιτυχία!!!
![]()
|
|||
|
|||
![]()
χαχα η Εθνικη φυτεμενου..!!
|
|
||||
|
||||
![]()
παρακαλω λιγη βοηθεια απο τους ειδικους!!
Αλεξ πως το βλεπεις?Με κουρεμα,λουσιμο,χτενισμα το στελνω?Οι υπολοιποι κραχτε αφοβα. ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
μ αρεσει το ΕΠΙΜΕΛΩΣ ΑΤΙΜΕΛΗΤΟ ...με το σωστο κλαδεμμα ειναι οκ
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
μια ερωτηση.... αυτα τα μεμονωμενα φυτα(μακρουλα) δεξια και αριστερα πως λεγονται(επειδη δεν τα παω καλα με τις ονομασιες!!!)? |
|
||||
|
||||
![]()
aponogeton crispus κατα 80%
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Τα δεξια ειναι crinum calamistratum και τα αριστερα Narrow leaf Java fern . |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Χαλια μαυρα ... θα παρω καλυτερη θεση ![]() Τωρα που το λες θελω και κουρεμα! ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Δημητρη ειναι πολυ ωραιο , μην το σκεφτεσαι καθολου στειλτο ετσι κι'αλλιως η συμμετοχη μετραει.
|
|
||||
|
||||
![]()
Ορμάτε παλληκάρια.'Ολοι έχετε καταπληκτικά ενυδρεία
![]() Rift-Lake φυτεμένα δέχονται? ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
υπολογιστε και εμενα
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Εφυγε μόλις και η δικια μου συμμετοχή στον IAPLC και στον AAC. Με τις παρακάτω φώτο:
|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν το χορτενω το ενυδρειο σου Γιωργη...
Εξαιρετικο στησιμο και τα φυτα σε εξαιρετικη κατασταση!
|
|||
|
|||
![]()
Η "σχολή της Κατερίνης" σε εξαιρετική φόρμα!
Καλή επιτυχία και στον Γιώργο και στον Σταύρο |
|
||||
|
||||
![]()
Ωχ σωστα! Δεν το ειχα δει καλα νομιζα μεχρι 31 Μαρτιου γινονται δεκτες αιτησεις
|
|
|||
|
|||
![]()
Ο καιρος πλησιαζει και οσοι ενδιαφερεστε για να συμμετασχετε θα πρεπει να ειστε στην τελικη ευθεια.
Συμβουλες: -Μην αφησετε τελευταια στιγμη την φωτογραφιση. -Βγαλτε φωτογραφιες 15 μερες πριν και δειτε πανω στην φωτο του ενυδρειου σας τι πρεπει να διορθωσετε. -Η φωτογραφιση ειναι πολυ σημαντικη. Αν δεν εχετε καλη μηχανη, φωναξτε εναν φιλο σας που εχει να σας βοηθησει στην φωτογραφιση. -Μην χρησιμοποιειτε το φλας της μηχανης. -Φροντιστε να ειναι διαυγες το νερο. Μια μερα πριν την φωτογραφιση, μην ριξετε καθολου λιπασματα, βαλτε ανθρακα και ενυδρειακο βαμβακι στα φιλτρα ωστε να γινει το νερο κρυσταλλινο. -Χρησιμοποιειστε εξτρα προβολεις ή φωτιστικα. Το επιπλεον φως θα βοηθησει σε καλυτερες φωτογραφιες. -Η φωτογραφιση καλο ειναι να γινει 1-2 ωρες μετα το αναμα των φωτων για να αποφευχθει το pearling με πολλες φυσαλιδες στο νερο. -για τον ιδιο λογο (φυσαλιδες) αποσυνδεστε το Co2 απο βραδυς. -Βγαλτε ολο τον εξοπλισμο και καθαριστε σχολαστικα τα τζαμια. Πηρα σημερα παλι email απο τον ADA.[ειμαι ενας απο τους Supporter του διαγωνισμου] Με ενημερωσαν οτι ηδη υπαρχει σημαντικη αυξηση των συμμετοχων και πιστευουν οτι θα φτασουν τον στοχο τους για φετος ,που ειναι 2450 περιπου συμμετοχες !! Επισης μου ανεθεσαν να σας ενημερωσω για την φορμα συμμετοχης και πως γινεται η συμπληρωση της καθως και για τον σωστο τροπο φωτογραφισης του ενυδρειου, τον οποιο θεωρουν πολυ σημαντικο για την αξιολογηση. Ελαβα το απογευμα και εναν φακελο απο Ιαπωνια.Περιεχει γυρω στα 150 φυλλαδια οπου εξηγουνται ολα τα παραπανω. Μεσα στις επομενες 2 εβδομαδες θα τα διανειμω σε οσα καταστηματα μπορεσω (και δεχτουν) , και θα μπορειτε να τα παιρνετε δωρεαν απο εκει. Θα βρω τροπο να στειλω μερικα και στην Θεσσαλονικη αν θελετε οι βορειοι. ![]() Απο εκει και περα οσοι εχετε καποιο προβλημα με την συμπληρωση της φορμας ή οτιδηποτε αλλο σχετικο με την συμμετοχη σας , στειλτε μου πμ και θα σας βοηθησω. Και μην ξεχνατε οτι συμμετεχουμε ολοι για την πλακα και για την εμπειρια και παραλληλα να δειξουμε οτι στην Ελλαδα το χομπι ειναι σε υψηλο επιπεδο. |
|
|||
|
|||
![]()
εφυγε και η δικη μου συμμετοχη...
στοχος για πρωτη χρονια, να μπω στα πρωτα 10.000 ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
η ειμαι κουλος,η εχω σαπια φωτογραφικη(ισως και τα 2!!!)
|
|
||||
|
||||
![]()
Εστειλα και το δικό μου με τις παρακάτω φωτογραφίες:
![]() ![]() ![]() Χωρίς φυσικα το καδρο και την υπογραφή του φωτογράφου.
|
||||
|
||||
![]()
Καλή επιτυχία! Όπως και να έρθει το αποτέλεσμα είναι πολύ όμορφο το δημιούργημά σου! Πάντως επιμένεις να ρισκάρεις με την τελευταία φωτογραφία! Αν δουν αυτό που βλέπουμε και εμείς μπορεί να προσβληθούν!
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μηνιαίες Συναντήσεις ΠΣΦΕ-Βόρειος Ελλάδα 2010 | mikenuke | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 2541 | 23-01-11 22:58 |
ΕΗΕΙΜ 2010 ΚΑΙ TYΡΦΗ | petros | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 30-12-09 11:44 |
Aquascaping! | flying_guardian | Αρχάριοι γλυκού νερού | 9 | 03-03-08 17:10 |
Aquascaping! | flying_guardian | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 16-02-08 16:03 |
Nέο φίλτρο ΕΗΕΙΜ 2010 Στρώσιμο | Nik25 | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 09-06-06 20:44 |