|
|
||||
|
||||
![]()
ειπα 150-200...μπορειςνα βρεις και με 100...
|
||||
|
||||
![]()
Το σωστό για τα ψάρια είναι το μαλακό νερό, αλλά εγώ είχα πολλές πετυχημένες γέννες (μεγάλο ποσοστό εκκόλαψης αυγών) με νερό βρύσης και αντιχλώριο. Επίσης τα μωρά τα μεγάλωνα λίγο και τα έδινα, μέχρι τα 5cm διάμετρο δεν είχα δει κάτι το αφύσικο, ούτε στα χρώματα.
Συμφωνώ με το georgarsk ότι μόνο αν δεις τι διαδικασία θα καταλάβεις αν είναι ζευγάρι. Μάλλον σου έφαγαν τα αυγά επειδή είναι άπειροι οι γονείς (εδώ δεν απομάκρυναν τα λευκά αυγά).
|
||||
|
||||
![]()
μην σκας φιλε ...η τιμη της οσμωσης καθοριζεται απο τις μεβρανες,τα λιτρα που βγαζει σε μια μερα κλπ κλπ..υπαρχουν οσμωσεις με 70 ευρω ..συνφορουμιτες πουλανε καλες οσμωσεις φτηνα...εχε το νου σου λοιπον...αλλα αν θες οπως ειπαν τα παιδια βαλλε τυρφη στο φιλτρο σου ή κανε αλλαγες με απιονισμενο νερο...
|
|
||||
|
||||
![]()
Χάρη μέσα στην εβδομάδα αν είναι θα έρθω με τα τεστ να μετρήσουμε το νερό αν και με το νερό βρύσης της Χαλκίδας τις ξέρω από τώρα τις τιμές.
Οι δίσκοι είναι οι παλιοί δικοί μου οπότε μην πυροβολείτε άδικα τον Χάρη. από εμένα έπρεπε να φύγουν και μετακόμισαν στο δικό του ενυδρείο γιατί υπάρχουν βλέψεις για Α/Ο Η σύνθεση είναι να αλλάξει και είναι θέμα χρόνου... σύντομα τον βλέπω να παραγγέλνει Α/Ο και να το γυρνάει σε δισκάδικο ![]() ![]() στην παρούσα φάση το θέμα είναι η γέννα των σκαλαριών και καλό θα ήταν να επικεντρωθούν όσοι γνωρίζουν από γέννες εκεί, τα υπόλοιπα θα έρθουν σιγά σιγά ... ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Είσαι και αστειάτορας ρε μπαγάσα.Πάντως η τρίτη γέννα έγινε με διαφορά μόλλις 12 ημερών (αρκετά γρήγορα)
οπότε θα έχουμε σύντομα μία από τα ίδια! Φίλε almost με αυτά που μου λες μου τα γυρνάς όλα τούμπα και δε βλέπω να παίρνω Α/Ο ![]() Όπως και να έχει σας ευχαριστώ όλους για την βοήθεια,όσο για τον Ιωσά... έλα εσύ και βλέπω να ξενυχτάς μαζί μου την επόμενη φορά...... ![]() άντε κι εγώ την τετάρτη θα φτιάξω γλυκό.....ξέρεις για ποιον.....Cu. Υ.Γ. Ααα και αρτέμια βρήκα τελικά,θα την έχω την τετάρτη... |
|
||||
|
||||
![]()
Μεγάλωνα αγγελόψαρα για κανά 2 χρόνια μέχρι που δεν έβρισκα κάτι ενδιαφέρον στη διαδικασία. Α/Ο πήρα μόλις τώρα που το γυρίζω σε θαλασσινό.
Τα αρτέμια θα τα χρειαστείς γιατί τα μωρά τους δεν τρώνε ξηρά τροφή.
|
||||
|
||||
![]()
Να κάνω τότε άλλη μια προσπάθεια έτσι όπως είναι,να μην χάσω και τα φυτά;
ή να βάλω Α/Ο για σίγουρη γονιμοποιήση;;; Γιατί να μη μου περισσεύουν κανά δυο χιλιαρικάκια να βάλω καναδυο ενυδρεία ακόμα και σωστό εξοπλισμό;;;;;; ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
να βάλεις Α/Ο για σίγουρα δίσκους
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Γέννα Σκαλάρια...Βοήθεια!!!! | *claire* | Άλλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 3 | 23-11-09 09:46 |
Σκαλάρια | StelMex | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 19-12-08 23:13 |
Σκαλάρια | nsi | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 21-11-08 19:10 |
σκαλάρια | chris129 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 17-04-07 22:22 |
Σκαλάρια | giannis1976 | Άλλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 2 | 29-12-04 03:20 |