|
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
μεσα στο πασχα θα παρω την καινουρια φωτογραφικη...ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΓΩ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΙΟ...
|
|
|||
|
|||
![]()
11 ατομα μεχρι στιγμης ! κανουμε ομαδα ποδοσφαιρου
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
count me in αν αυξηθει λιγο η βλαστηση...
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Και εγώ θέλω αλλά που να μπω με αυτό που έχω
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
εχεις υπολογισει και εμενα?
![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Με εκπλησσετε ευχαριστα, ομολογω οτι δεν περιμενα τοσο μεγαλη ανταποκριση!
Τελικα εχουν εκδηλωσει ενδιαφερον πανω απο 15 ατομα μεχρι στιγμης, και σιγουρα θα ειναι και περισσοτερα μιας και το σκεφτονται κι αλλοι απ οτι γνωριζω.Ειναι σχεδον ολοι οι "παλιοι" αλλα εχουμε και νεα παιδια στην ομαδα. Μου αρεσει που δεν δισταζετε και τολματε , κι ετσι πρεπει κιολας..Ειναι μια μοναδικη εμπειρια και μια αφορμη να συσπειρωθουμε και να τους δειξουμε οτι αν και μικρη χωρα , ειμαστε ενεργοι στο aquascaping. και εχουμε ωραια φυτεμενα. Perazzi, περιμενε να ωριμασει και στειλε το. Εχεις χρονο και θα ειναι μια χαρα το ενυδρειο σου μολις αναπτυχθουν τα φυτα. prospathw, ναι εσενα σε υπολογισα μαζι και τον platy. ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
και εγω θελω αλλα μαλλον με το μικρο γιατι μεχρι να βρω φυτα και να φουντωσουν στο μεγαλο θα παρει καιρο...
(επισης πρεπει να βρω και στο μικρο φυτα αλλα τουλαχιστον αυτο "γεμιζει" πιο ευκολα!) ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ωραία!!!θα τους στείλω εγώ ένα πικο ιβαγκουμι που θα τρίβουν τα μάτια τους!!!άντε πλάτυ καλή μας επιτυχία!!!
![]()
|
|||
|
|||
![]()
χαχα η Εθνικη φυτεμενου..!!
|
|
|||
|
|||
![]()
υπολογιστε και εμενα
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ωχ σωστα! Δεν το ειχα δει καλα νομιζα μεχρι 31 Μαρτιου γινονται δεκτες αιτησεις
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μηνιαίες Συναντήσεις ΠΣΦΕ-Βόρειος Ελλάδα 2010 | mikenuke | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 2541 | 23-01-11 22:58 |
ΕΗΕΙΜ 2010 ΚΑΙ TYΡΦΗ | petros | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 30-12-09 11:44 |
Aquascaping! | flying_guardian | Αρχάριοι γλυκού νερού | 9 | 03-03-08 17:10 |
Aquascaping! | flying_guardian | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 16-02-08 16:03 |
Nέο φίλτρο ΕΗΕΙΜ 2010 Στρώσιμο | Nik25 | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 09-06-06 20:44 |