|
|
||||
|
||||
![]()
Κούκλος!!!ωραία πόζα!!!
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ε ρε αρχοντας κανονικος ειναι!!!
Αλεξ ειμαι σιγουρος οτι εκανα την καλυτερη επιλογη διδοντας σου αυτα τα ψαρακια! Ειμαι επισης πεπεισμενος οτι τα επομενα 7-8 χρονια θα σε συντροφευουν παντα με αυτο το υπεροχο αρχοντικο στυλ τους! Οσο για την συμπεριφορα που λες δεν εχουν καμια σχεση με τους "βαρεις" γοβιους,η συμπεριφορα τους παραπεμπει σε μια πολυ κοινωνικη κιχλιδα! Απλα μοναδικα!
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
πανεμορφα συνονοματε...
να σου ζησουν αντε το θρονο θα τον δουμε, ερχονται στα αυτια μου διαφορα spoilers αλλα αν δεν δω δεν πιστευω τπτ... ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστω Δημητρη, ειναι τα τελεια ψαρακια ! ομορφα, ειρηνικα, ημερα και με χαρακτηρα. Λιγο μιζερα μονο στην διατροφη τους, αλλα ξεπερνιεται με κατεψυγμενες και ζωντανες τροφες το προβλημα.
Αlex σε ευχαριστω και χαρηκα που σε γνωρισα στην κοπη της πιτας. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
αληθεια που μπορει να βρει κανεις αυτα τα ψαρακια?
|
||||
|
||||
![]() ![]() Προς το παρον πουθενα! Σε κανα τριμηνο...Σε μενα ισως στον Αλεξ μπορει ακομα και στην Debbie. Μπορει παλι να κανει την εκπληξη κανα μαγαζι και τις φερει ξανα.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ψαρακια για max 25 lt? | Tetra | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 17-03-08 02:44 |
ΤΑ ΨΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ | mpourmpoulithras | Γλυκό νερό - Γενικά | 16 | 11-02-08 22:30 |
Χανω τα ψαρακια μου; | Steve | Γλυκό νερό - Γενικά | 15 | 19-08-07 19:36 |
SOS-Χανω τα ψαρακια μου!!!!! | Steve | Γλυκό νερό - Γενικά | 20 | 15-07-07 23:52 |
Nεα Ψαρακια........... | oceanic | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 08-05-07 07:32 |