|
Γαρίδες του γένους Caridina Amano, Sulawesi, CRS, Tiger, Bee, Green, Red nose κλπ |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
απο συμπεριφορα ειδα οτι ειναι καπως ανησυχες σε σχεση με τις αμανο που ολο κρυβονται... ισχυει αυτο? ή ακομα δεν εχουν συνηθισει το ενυδρειο? |
|
|||
|
|||
![]()
Φυσιολογικο. Ειναι και ο νεος χωρος αλλα γενικα οι red chery ειναι απο τα πιο κινητικα ειδη.
|
|
||||
|
||||
![]()
εχω βαλει 5 αμανο και 5 red cherry, εχω να δω τις αμανο στο ενυδρειο πολυ καιρο...νομιζω πως δεν υπαρχουν πλεον...
πτωματα δεν εχω δει, τα ψαρια που εχω μεσα ειναι γκαπυ, δε μπορουν να τις φανε!! το ενυδρειο ειναι κλειστο πανω, τι εχουν γινει..? τις red cherry τις βλεπω... |
|
|||
|
|||
![]()
Πιθανοτατα ειναι ολες εκει αλλα δεν τις βλεπεις. Οταν ταιζεις με καμια ταμπλετα δεν βγαινουν;
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Αν βλεπεις τις red cherry πιστευω οτι και οι αμανο ειναι ζωντανες και σωες αλλα κρυβονται. Δοστους λιγο χρονο και θα ξεμυτισουν μολις συνηθισουν τον χωρο και δεν νοιωθουν απειλη.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Θέματα σχετικά με αναπαραγωγή Amano. | yannis | Γαρίδες του γένους Caridina | 223 | 06-03-16 22:03 |
Θέματα σχετικά με συγκατοίκους Amano. | panos73 | Γαρίδες του γένους Caridina | 73 | 30-08-15 09:02 |
Γενικές πληροφορίες για Tropheus | MiziGr | Tanganyika | 6 | 14-07-15 08:03 |
γενικές πληροφορίες για πολλά κ διάφορα PETS | polykarpos | Ιστοσελίδες στο Internet | 10 | 08-02-15 22:52 |
Θέματα σχετικά με τη θερμοκρασία | Apollwnas | Γαρίδες του γένους Neocaridina | 78 | 19-01-13 18:54 |