|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Ούτε εγώ άκουγα τι έλεγα!!!! Όντως τελικά το σκέφτομαι για Ταγκανίκα! Λέω για Neolamprologus Multifasciatus ή Neolamprologus ocellatus, Altolamprologus sp. compressiceps "shell",neolamprologus leleupi και Julidochromis regani ή Julidochromis marlieri. Δεν ξέρω κατα πόσο μπορώ να τα βρώ όλα αυτά και δεν έχω ακόμα αναλύσει με μεγαλύτερη λεπτομέρεια, τους χαρακτήρες τους. Πάντως με αυτές τις συνθέσεις λέω να αφήσω για τα κογχυλόψαρα περίπου το 1/3 του βυθού γι αυτά, και για τα υπόλοιπα να γίνει μια στοίβα πέτρες με....ουρά, πίσω από την οποία θα βάλω μερικές βαλισνέριες. Κλεόβουλε καλύτερα 2 στοίβες με κενό;
|
||||
|
||||
![]()
Σαφώς! Με δεδομένο ότι οι δύο στοίβες δε θα είναι ίσες σε ύψος και έκταση.
![]() Το θέαμα θα είναι πιο φυσικό.
|
||||
|
||||
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Φελιζόλ να βάλω μόνο κάτω από τις πέτρες ή σε ολόκληρο τον πάτο με περίμετρο 4-5 εκατοστά λιγότερο για να μη φαίνεται μετά τα σκαψίματα;
Συνολικό πάχος βυθού +/- 8 εκατοστά; (5,5 άμμος και 2,5 fibran) ή θα έχουν πρόβλημα τα κογχυλόψαρα;
|
||||
|
||||
![]()
Ανάλογα τα κογχυλόψαρα που θα βέλεις, για μούλτι χρειάζεσαι τουλάχιστον 10εκ, σκάβουν πολύ τα άτιμα
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Αμα πιάσουν πάτο δεν σταματάνε?
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Α ρε Κλεόβουλε, μια φορά δεν ήρθες και τον έψησε ο Άλεξ και το Μαλάουι έγινε Ταγκανίκα.
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πέτρας αναζητηση! | sarevock | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 9 | 24-10-08 10:15 |
Τεχνητή φλούδα πέτρας | Apostolis | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 31 | 13-03-08 02:12 |
Έλεγχος καταλληλότητας πέτρας | Cristos | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 13-12-04 12:08 |