|
|
||||
|
||||
![]()
Σε ευχαριστω πολυ!!! Με το νερο του δικτυου σιγουρα υπάρχρει πρόβλημα, αυτο με τις στερνες πραγματικα δεν το γνωριζω.
Μπορεις να μου προτεινεις το τεστ που πρέπει να έχω, μαρκα και τα λοιπα για να το παραγγείλω?? Α και κατι άλλο ειπες τα σκαλαρια και τα δολαρια να τα ξεχασω τελειώς ε??? Νομιζω ότι πρεπει να δωσω όλα τα ψαρια και να αγορασω αυτα που κανουν για τα λιτρα και το νερο μου. Απλα ειναι και το οικονομικο, τα ψαρια που εχω τωρα μεσα μου εχουν κοστισει πανψ από 100 ευρω!!! Και επισης θα πρεπει να ειναι ψαρια που κανουν με καποια φυτα αφου θελω να φυτεψω ετσι δεν ειναι??? Ειναι μπερδεμα αλλα μου αρεσει και θα το ξεμπερδεψω .... ευχαριστω και παλι και συγνωμη για το πρικσιμο!!! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
για αυτο το πρηξιμο εγινε το φορουμ....απλα πρεπει να διαβαζεις κι εσυ αρκετα οπως κανουμε ολοι...
|
||||
|
||||
![]()
To νερο του δικτυου, εχει αρκετα αλατα απο ο,τι ξερω , το πεχα του κειμενεται απο 7,5 και πανω, μιλαμε επομενως για αλκαλικο πεχα αρα για σκληρο νερο, ειδες κατι προλαβα να διαβασω για να μην ρωταω μπουρδες και σας κουραζω!!! Το βασικο κακο με το νερο του δικτυου ειναι οτι καταβαινει απο βουνα και καμια φορα εμπεριεχει και αλλες προσμιξεις, οπως μεταλλα. Αυτο κυριως συμβαινει το χειμωνα στις εντονες βροχοπτωσεις.
Οσον αφορα τα τεστ θα προμηθευτω αυτα που μου προτεινες. Τα υλικα του φιλτρου ειναι καλα και σωστα? Εκανα πατεντα συμφωνα με αυτα που ειδα γιατι οπως ηταν δεν δουλευε σωστα, δηλαδη τα υλικα βρεχονταν συνεχεια αλλα νερο δεν εμενε καθολου να τα πνιγει με αποτελεσμα τα μακαρονια και το μπλε σφουγγαρι υστερα απο 2,5 μηνες να ειναι πεντακαθαρα. Τωρα ειμαι μεσα σε νερο μονιμα και μεσα σε 4 μερες ειδα τρομερη διαφορα. θα βαλω μια photo na mou πεις τη γνωμη σου. Για φωτισμο εχω 2 λαμπες φθοριου 24 watt η καθεμια και τις εχω αναμμενες περιπου 8 ωρες το 24ωρο. Ειμαι ενταξει απο φωτισμο? Α διαβασα οτι πρεπει να βαλω χρονοδιακοπτη γιατι τα φυτα και τα ψαρια θελουν σταθερες ωρες φωτισμου για να μην στρεσαρονται και να απεγκλιματιζονται. θα γινει αυριο αυτο. Τωρα συνεχιζω με το ξεφορτωμα ψαριων και περιμενω να σιγουρευτω με το νερο και το στρωσιμο για να μου προτεινεται τι ψαρια να βαλω και τι φυτα(απλα χωρις υποστρωμα και co2) Επισης λεω με το χοντο ποταμισιο χαλικι που εχω να φτιαξω μια γωνια σαν λοφακι και ολη την υπολοιπη επιφανεια να τη στρωσω με ψιλο χαλικι για να φυτευτει. Απο διακοσμηση λεω να χρησιμοποιησω κορμους μοπανι για κρυψωνα. Μαλλον περιγραφω ενα κοινωνικοβιοτοπικο ενυδρειο αν δεν κανω λαθος. Ο,τι βλακεια λεω με διορθωνετε!! Αλλη ερωτηση αλλαγη νερου κανω καθε 7 ημερες και αφαιρω περιπου 30λ απο τα 90λ και προσθετω το αναλογο αντιχλωριο, εχω ενα της dennerle. Σωστο η λαθος? μεχρι πριν μερικες μερες προσθετα και καθε μηνα υγρα βακτηρια αλλα τα εκοψα γιατι διαβασα οτι δεν χρειαζεται. Επισης για οξυγονωση και αναταραξη εχω αεραντλια 2,5 w που καταλαγει σε αεροκουρτινα κατα μηκος σχεδον ολου του ενυδρειου. και επειδη οι αποψεις διεισθανται για το αν πρεπει να τη χρησιμοποιω θελω τη γνωμη σου!! Συγνωμη για το πληθος των ερωτησεων αλλα δεν θελω να κανω ξανα χαζομαρες!!! Ευχαριστω και παλι!!!!!!! |
|
||||
|
||||
![]()
Καποιες photos για να καταλαβαιτε περι τινος προκειται....
|
|
||||
|
||||
![]()
να ρωτήσω τη ενέργειες έκανες στο φίλτρο
για να καταφέρεις το πλημμύρισμα που αναφέρεις ?? ποια είναι η πατέντα ?? αν είναι αυτό που βλέπω νομίζω έχεις κάνει πατάτα
|
||||
|
||||
![]()
μαλλον το παραγεμισε ο φιλος...καποια υλικα δεν υπηρχαν απο πριν>?? πιστευω πως ηδη α επρεπε να εχουν την χαρακτηριστικη μουργα....
|
|
||||
|
||||
![]()
αλλα τα ματια του λαγου κι αλλα της κουκουβαγιας μη βιαζεσε
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Πάνος : 25-02-10 στις 14:27 |
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστω για τις συμβουλες και την υπομονη σου!!!
Προσπαθω οσο μπορω!!! Τα υλικα παντως του φλτρου μου με τον ψεκασμο οχι στη μεση δεν ηταν πλυμμιρισμενα αλλα καθολου, παντως κατα τυχη η πατεντουλα φαινεται να δουλευει, θα δειξει... Οσο για το link με τα φυτα σε προλαβα ![]() Θα ενημερωσω για τυχον εξελιξεις...
|
||||
|
||||
![]()
Ο τύπος.....
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() (σχολείο δεν έχεις τέτοια ώρα που ποστάρεις???) |
|
||||
|
||||
![]()
Kαι η ψαροσουπα μικραινει οσο παει!!!
Αντε και κοντευω να τα διωξω ολα...
|
||||
|
||||
![]()
ρε νικολα εδω εφτασε η χαρη σου τα εχεις κανει μπου.........δωσε μου το pagasius και τα αλλα να τα παω κατω.....και παρε με τλλλλλλλλλ ρεεεεεεεε
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αρχάριος με 33 lt | tass | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 15 | 30-10-09 13:04 |
Ερωτήσεις Αρχάριου | persival | Αρχάριοι γλυκού νερού | 52 | 26-09-09 19:42 |
Αρχάριος - Θαλασσινο | minas | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 1 | 25-09-09 20:56 |
Γκουράμια σε απόγνωση! | Kate&Jim | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 22 | 07-05-07 13:58 |