|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
υπήρχαν εκεί ... από την παλιά διάταξη του ενυδρείου ... όταν και είχαν καταλάβει όλη την επιφάνεια ... κάποια θα κοπούν τελείως και θα χαριστούν ή ανταλλαγούν ... και κάποια θα τοποθετηθούν σε καλύτερες θέσεις ... όντος πάντως τώρα που το λέτε ... στα ψηλά σημεία θέλει κάτι ... ίσος κάποιο κοραλλάκι αργότερα ... αυτό δεν μπορεί να γίνει αλλιώς ... δύστυχος ... για αυτό και έχω βάλει την αλουμηνοταινία ... μπας και καλύψω κάποιες απο τις απόλειες με την ανάκλαση ... |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Δε μπορείς να το κρεμάσεις από το εσωτερικό του επίπλου αντί να το έχεις βιδωμένο στο "ταβάνι"? Δυστυχώς η απόσταση φαίνεται να είναι αρκετά μεγάλη και στη πορεία (με απαιτητικά κοράλλια και οργανισμούς) νομίζω ότι θα χρειαστεί να βρείς άλλη λύση... Εκτός των άλλων, είναι και μεγάλη σπατάλη ενέργειας! ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Πανέμορφο το reef σου. Εύχομαι να πάει καλά και να γίνει ακόμα πιο όμορφο!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Όλα όμορφα!Μπράβο
![]() ![]() Μου φαίνεται πως πρέπει βάλεις και άλλο βράχο , αλλα μην το σηκώσεις πολύ σε ύψος.Έχει δίκιο ο aquarius ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Καταπληκτικο!!!!
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ ομορφο το ενυδρειο και πολλα υποσχομενο.Δεν θα συμφωνησω οτι ειναι reef με ****** γιατι βλέπω και ορισμενα lps
![]() ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ |
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο , να το χαίρεσαι είναι πολύ όμορφο
![]()
|
|
![]() |
||||