|
Δίσκοι Κατά πολλούς οι βασιλιάδες του ενυδρείου. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Βρυση δεν εχω βαλει να βρω αναλογιες.Ιχνοστοιχεια και ηλεκτρολυτες βαζω.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() Σιγα σιγα στη γενηστρα μειωνε τις αναλογιες ωστε να πεφτουν ...!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
το ph ειναι στο 6 και το gh στο 7. ^Η οσμωση δουλευει για 80 λιτρα της αλλαγης καθε σ/κ. ^Αργησα λιγο αλλα απαντησα!!!! ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
προφίλτρα να αλλάξεις στους 6 μήνες
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ΜΗΝ ειστε βιαστικοι...... Πριν ξεκινησεις να κανεις γεννηστρεσ να χωριζεις τα ψαρια και να ψαχνεις χωρο ΕΞΑΚΡΙΒΩΣΕ αν εχεις οντως ΖΕΥΓΑΡΙ..... Δεν ειναι τοσο δυσκολο......Εξι -8 ωρες αφου γεννηθουν τα αυγα παρε τον κωνο και βυθισε τον σε κουβα (η σε μικρο ενυδρειο) με νερο ενυδρειου μπλε μεθυλενιου και βαλε μια αεραντλια να αεριζει ελαφρα τα αυγα.... Αν τα αυγα σου ειναι γονιμοποιημενα σε 2 με 3 μερες θα δεις ουριτσες..... Αν οχι ειναι πιθανο να εχεις 2 κοριτσακια που προσπαθουν να ζευγαρωσουν ή στειρο αρσενικο......οποτε αδικα θα παει η ταλαιπωρια....
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπερα,οι δισκοι μολις ξαναγεννησαν αλλα οχι στον κωνο.Γεννησαν στον σωληνα του φιλτρου.θα δειξει τι ειναι,αν βεβαια επιβιωσουν τα αυγα απο το επεχομενο βραδυ.
Μηπως να αφησω το moonλιγητ ανοιχτο ολο το βραδυ,γιατι το εχω να δουλευει για 2 ωρες αφου κλεισουν τα φωτα του ενυδρειου. ------------------------- moonλιγητ= moonlight ειναι απο τα γνωστα αγγλοελληνικα μου!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Πες μου ενα ψεμα ν'αποκοιμηθω... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη thgparas : 23-02-10 στις 15:44 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
καλο θα ειναι να εχεις φως στο ενυδρειο ωστε οι γονεις να ελεγουν τα αυγα και να μην στρεσαρονται παραπανω..... Τωρα αν γεννησαν κοντα στην εισοδο η την εξοδο του φιλτρου δυσκολα να εχεις ψηλα ποσοστα γονιμοποιησης αφου το ισχυρο ρευμα δεν επιτρεπει το σπερμα του σρδενικου να εισχωρησει στα αυγα.....
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Για αλλα πηγα αλλα πηρα! | Γιώργος Κ | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 62 | 25-09-09 15:29 |
Γεννησαμε!!!!! | soza | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 38 | 31-01-08 14:03 |
Γεννησαμε!!!!! | imichal | Κιχλίδες ποταμών Αφρικής | 18 | 17-01-08 12:27 |
ΓΕΝΝΗΣΑΜΕ!!!! | sarcastic | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 4 | 22-11-07 10:29 |
Γεννησαμε!!! | Apostolis | Malawi | 2 | 19-05-06 02:16 |