|
|
||||
|
||||
![]()
Για πες, για πες...
The more I see, the less I know. ------------------------------- Φάκα addidas μου πιασε την φτέρνα μπερδεύω το τζουκ μποξ με τη λατέρνα. πάνω απ του τάφου μου το κυπαρίσσι μαύρη χελώνα με έχει κατουρήσει |
|
||||
|
||||
![]()
Εδώ αναφέρει μεταξύ άλλων
"Αντιμετώπιση: ....................... Φυτά όπως το κερατόφυλλο (Ceratophyllum demersum) και Egeria densa (Elodea) βοηθάνε. Πολλοί υποστηρίζουν ότι απελευθερώνουν στο νερό κάποιες ουσίες που εμποδίζουν το κυανοβακτήριο."
|
||||
|
||||
![]()
Λοιπον,βρηκα κατι πολυ ενδιαφερον http://www.aquariumslife.com/algae-c...e-green-algae/
....θα τα δοκιμασουμε ολα.. |
|
||||
|
||||
![]()
Γενικά η "συνταγή" οπως για ολα σχεδον είδη αλγης ειναι μια, να βρεις την ισορροπία του ενυδρείου και να παρουν μπρος τα φυτα. Λύσεις οπως κόβω λιπάσματα και διαφορα τετοια που γραφονται πιο πανω το πιο συγουρο ειναι οτι θα σου φερουν και αλλες αλγες στο ενυδρειο. Οποτε καλο θα ειναι να ξεκινήσεις να φτιαξεις μια εβδομαδιαια ρουτινα λιπασμάτων επειδη οπως βλεπω δεν εχεις και λιγο φως για τα λιτρα σου.(το ιδανικο θα ηταν να πας σε μπουκαλα co2 αλλα αυτο ειναι αλλη ιστορια). Για την bga τωρα, προσθεσε νιτρικα να ανεβουν πανω απο 10ppm . Για να φύγει αμεσως παντως(θα επιστρεψει βεβαια αν δεν ανεβασεις νιτρικα) κανε 3ημερη συσκοτιση και ριξε τις 2 μερες 2πλασια απο την αναγραφόμενη δοση excel. Εγω το εκανα και ειχα πολυ καλα αποτελεσματα. Επισης ποσες ωρες εχεις ανοιχτα τα φωτα στο ενυδρειο?
|
|
||||
|
||||
![]()
Βασικα δεν ριχνω καθολου excel,μονο flourish το απλο.Μου εχει κανει ο lion ζουμακι με νιτρικα και προγραμμα λιπανσης,τις λαμπες οπως ειπα και πιο πανω τις εχω 8 και 6 ωρες.Ειναι λιγες η πολλες ?
|
|
||||
|
||||
![]()
Γιαυτον τον λογο έγραψα το παραπάνω post, οτι δηλαδη δουλευει πολυ καλα το excel κατα της BGA..
Οι ωρες που εχεις τις λαμπες για τωρα ειναι καλα, οταν με το καλο ισορροπήσει ξεκινάς και τις ανεβάζεις σταδιακα.. |
|
||||
|
||||
![]()
Απο ποτε το excel κανει δουλεια με την BGA? Μηπως εννοεις ΒΒΑ?
Οσο για τις τιμες του νερου, αμφιβαλλω οτι ειναι τοσο σκληρο καθοτι ο πειραιας υδρευεται απο την ΕΥΔΑΠ... Επισης erythrocin δεν υπαρχει πια στα φαρμακεια.... |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
θελει κοντρες? | demka27 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 11 | 31-01-10 15:31 |
δισκος θελει την βοηθεια σας! | oscar1 | Δίσκοι | 7 | 10-04-08 19:13 |
ΟΤΑΝ ΦΕΥΓΟΥΜΕ, ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ? | LOUKAS2007 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 05-10-07 09:32 |