|
|
||||
|
||||
![]()
εγω 5.8
και κατεβαινει να ξερεις ενα πραμα το dna του ψαριου ειναι για χαμηλα ph αρα δεν μπορει να αντημετοπισει αρρωστιες που βρισκοντε σε αλκαλικο νερο καταλαβες ![]() το οξινο νερο εχει λιγοτερους παθογονους οργανισμους μαζι με τη θερμοκρασια 30 δε μενει τιποτα ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() ------------------------- Μην χαλάς το νερό σου βάζοντας 50 % από βρύση , βαλε 100 % όσμωση
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Perazzi : 20-02-10 στις 21:48 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
σιγα σιγα ομως μη τα στειλεις
βαζε οσμοση και πολυ λιγοτερο βρυση για αρχη και σιγα σιγα κοψε τη βρυση και καντο οσμοση
|
||||
|
||||
![]()
100% οσμωση μου βγαζει μη μετρησιμο PH δηλαδη κιτρινο 5 ισως και πιο κατω το ιδιο και το GH πρασινο και το KH μου το βγαζει 3
|
|
||||
|
||||
![]()
οσμωση δεν τη μετραμε ειναι πλασματικη
![]() ------------------------- παραδειγμα την μετραω και βγαζει ph 4 πχ kh 0 gh 0 οταν πεσει μεσα στο ενυδρειο γινετε 5.8 πως γινετε ??? ![]()
Ένας βλάκας που περπατάει, αξίζει πιο πολύ από δέκα διανοούμενους που κάθονται... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη harris samos : 20-02-10 στις 21:58 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Αν βαλω στο κουτακι που κανω τη μετρηση 4ml οσμωση και 1ml βρυση μου βγαζει PH 6,5 και GH μη μετρησιμο δηλαδη πρασινο
|
|
||||
|
||||
![]()
την οσμωση δε τη μετρας
κανε αλλαγες μονο με οσμωση και θα πεσει το ph θα πεσει μεχρι καποια στιγμη να σταθεροπιοιθει αμα το ενυδρειο ειναι καινουριο το ph δε πεφτει αμα οριμασει θα πεσει μεχρι εν σημειο και μετα θα σταθεροπιοιθει
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Διαβασα πιο κατω στο forum πως υπαρχει καποιο σκευασμα που ανεβαζει το GH. Θα κανω αλαγες μονο με οσμωση και θα το παρακολουθω. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ερωτηση για νερο.. | malawimbuna | Χημεία - Φυσική θαλασσινού νερού | 7 | 09-04-09 14:50 |
ΝΕΡΟ | ΜΗΤΣΑΡΑΣ | Γλυκό νερό - Γενικά | 14 | 02-07-08 20:54 |
Νερο βροχης | Steve | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 05-08-07 10:10 |
**** Νερο **** | caverman | Ιστοσελίδες στο Internet | 1 | 10-05-06 09:42 |