|
Θαλασσινό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Τα μπράβο σε σας που με βοηθάτε
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Φωτό με το φλοτέρ κολλημένο στην πιάστρα που επιτρέπει πανεύκολη μικρορύθμιση της στάθμης . Στην δεύτερη φωτό είναι το φλοτέρ στο δοχείο που θα ετοιμάζεται το νερό για τις αλλαγές το οποίο έχει κόντρες σ'όλο το μήκος και εκεί κολλήθηκε η βάση από πλέξι με σιλικόνη.
Να τονίσω ότι πρέπει να μην τοποθετούνται κοντά σε μαγνήτες , εγώ αναγκάστηκα να μεταφέρω τον αισθητήρα μακριά από την κοράλια γιατί τόσο κοντά που ήταν όπως φαίνεται στην φωτό αχρηστεύονταν. |
|
||||
|
||||
![]()
Να σε ρωτησω κατι.. βλεποντας το φλοτερ στο sump, σκεφτηκα..
Εχεις υπολογίσει λίγο "αέρα" σε περίπτωση διακοπης...? γιατι πολυ πανω μου φαίνεται το φλοτερ? μεχρι εκει θα ειναι η σταθμη? και επισης νομιζω (χωρις να ειμαι 100% σιγουρος, πρεπει να δω το manual) οτι τα φλοτερ με επιλογη A B C (δεν θυμαμαι πια ειναι) μπορεις να τα δουλευεις το ενα στο sump και το ενα στο ενυδρειο.. ![]() θελω να πω οτι δεν χρειαζοταν να παρεις 2 αναπληρωσεις... |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν υπάρχει λειτουργία sump ! Το δοχείο κάτω χωρίζεται σε δύο ανεξάρτητα διαμερίσματα. Το 12λιτρο έχει το νερό για την αναπλήρωση του ενυδρείου με 1 φλοτέρ στο κυρίως ενυδρείο σε top-off λειτουργία και την έξοδο του ρεύματος στην αντλία που στέλνει το νερό. Ο δεύτερος controller έχει 1 φλοτερ στο δοχείο αναπλήρωσης πάλι στην top-off λειτουργία για να το κρατά γεμάτο με νερό α.ο μέσω της ηλεκ/βάνας που ελέγχει. Ο δεύτερος σένσορας χρησιμοποιείται ή για προστασία της αντλίας από στεγνή λειτουργία ή σαν backup σε περίπτωση κολλήματος του πρώτου ή σαν ανώτερο - κατώτερο όριο για αυτόματη αλλαγή νερού.
|
|
||||
|
||||
![]()
Ουπς δικο μου λαθος..!
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νέο ξεκίνημα... | stefan | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 136 | 29-03-10 13:48 |
Ξεκίνημα.. | vega | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 1 | 22-12-07 08:07 |
Νέο Ξεκίνημα !!! | gnostos | Αρχάριοι γλυκού νερού | 16 | 23-09-07 23:11 |
Νέο ξεκίνημα | AXEL | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 17-01-07 20:35 |