Χθες το βράδυ πέρασα από τον nikosm1 και με την ευγενική (όπως πάντα

) χορηγία του, γύρισα πίσω με διάφορα φυτάκια (μάλλον δεντράκια κάποια από αυτά) για τη γλαστρολίμνη... Αν δείτε το πάχος που έχουν τα κλαδιά της κορυμπόζα θα καταλάβετε γιατί τη λέω δεντράκι... Τα άλλα φυτά είναι διάφορα επιπλέοντα που θα δοκιμαστούν μαζί με την κορυμπόζα στις θερμοκρασίες του εξωτερικού περιβάλλοντος.
Το κόστος της γλάστρας (τόσο στα πολυκαταστήματα όσο και στη Φράγκων) έπαιζε ανάμεσα στα 30-35 ευρώ. Και το συνολικό κόστος θα μπορούσαν να το υπολογίσω κάποια στιγμή προς το τέλος αλλά έχω την αίσθηση ότι δε θα ξεπεράσει τα 80-100 ευρώ, αναλόγως και τις τιμές στα water lilies και τους πάπυρους που σκοπεύω να βάλω κατά την άνοιξη.
Πάντως όσο πρασινίζει γίνεται πιο όμορφη και είναι μεγάλη απόλαυση να ακούς το νεράκι να "κελαρύζει" ενώ πίνεις το καφεδάκι σου στο μπαλκόνι..