|
|
||||
|
||||
![]()
o plecostomus leopard μου..ο οποιος αυριο φευγει... και στη θεση του μπαινουν 3 ανκιστροι
|
|
||||
|
||||
![]()
4 Corydoras trilineatus (ευχαριστώ για την επισήμανση theodor72 - απλά μου τα πουλήσανε για julii και γι' αυτό το είχα γράψει έτσι αρχικά).
![]() Καλύτερες φωτογραφίες θα ανεβάσω όταν καταφέρω να βγάλω καμμία της προκοπής... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Καταπληκτικά τα corydoras σου Thrilos. Ψάχνω και εγώ να αποκτήσω μια 5άδα. Έχω την εντύπωση όμως ότι πρόκειται για Corydoras trilineatus και όχι για julii. (2ο link) Βέβαια τα δύο είδη μοιάζουν αρκετά...
![]()
The more I see, the less I know. ------------------------------- Φάκα addidas μου πιασε την φτέρνα μπερδεύω το τζουκ μποξ με τη λατέρνα. πάνω απ του τάφου μου το κυπαρίσσι μαύρη χελώνα με έχει κατουρήσει |
|
|||
|
|||
![]()
potami μου φαινεται οτι ο τεθωρακισμενος σου πρεπει να παει στα body line τι γομαρι ειναι αυτο ρε
|
||||
|
||||
![]()
Όπως υποσχέθηκα "ανεβάζω" μια πιο καθαρή - κοντινή φωτογραφία από ένα από τα corydoras trilineatus μου. Αν θέλει ο moderator μπορεί να ενσωματώσει το ποστ αυτό στο παραπάνω.
![]() 26/02/2010
|
|||
|
|||
![]()
6 corydoras bronze
7 corydoras bronze albino |
|
||||
|
||||
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Γιατί έχετε ενυδρείο(α); | Tolis | Γλυκό νερό - Γενικά | 97 | 03-09-10 15:20 |
Είδη ενυδρείων (;) | Carebean pirate | Greek Aquarist's Boards | 0 | 28-04-07 13:25 |
180l 2 είδη mbuna | theofilos | Malawi | 55 | 04-10-04 23:48 |
Ποιό ψάρι με ποιό? | moogy | Γλυκό νερό - Γενικά | 14 | 08-04-04 11:11 |