|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Παιζει ενα μπολι ... μουρλια! Δε θα ψαξεις και πολυ ...
![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
και χολαργος κιολας? μια χαρα, ενα τσουπ..
![]() |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Θεωρία νούμερο 128:
Μετά από τη νέα αλλαγή νερού που πραγματοποίησα για τεχνικούς λόγους δε θα το πιστέψετε αλλά είχα κι άλλη άνοδο στα νιτρώδη!!!Ναι, ναι εμένα η αλλαγή νερού μου ανεβάζει τα νιτρώδη, δεν τα κατεβάζει! ![]() Δηλαδή ενώ ήταν για δύο βδομάδες σταθερά στο 1, μετά την αλλαγή ανέβηκαν στο 2-5!!! Και ρωτώ λοιπόν το εξής: Και τις δύο φορές (όταν έκανα αλλαγή),όταν γέμισα το ενυδρείο ξανά, λόγω απροσεξίας μου σχηματίστηκε στη γωνία του βυθού μια βαθιά λακουβίτσα! Παίζει να υπάρχουν εγκλωβισμένα νιτρώδη στο βυθό που απελευθερώνονται;;;; Η αμμωνία δεν ανέβηκε πάντως καμμία από τις δύο φορές! Επιπλέον πληροφορίες: Το νερό όταν μπαίνει είναι κρύο, δηλαδή από τη βρύση. Η αλλαγές νερού και οι δύο ήταν της τάξης του 80%. Το αντιχλώριο το βάζω πριν γεμίσω. Υ.Γ. Επειδή σας έχω πρήξει, αλλά δεν μπορώ να το αφήσω να περάσει έτσι (κάθε πρόβλημα οφείλεται σε κάτι), απαντήστε με ένα "ναι" ή "όχι", δε χρειάζεται επεξήγηση! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
νομιζω πως το σεναριο σου μπορει καλλιστα να γυριστει και ταινια......ΤΡΟΜΟΥ!!!
![]() παρακολουθω ανελλειπως και το μυαλο μου δε παει πουθενα.... ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Κάθε φορά που κάνω μέτρηση παίρνω κι ένα βάλιουμ για ν αντέξω το θέαμα! Ευτυχώς που δεν έχει ψάρια μέσα το ενυδρείο γιατί το αποτέλεσμα θα ήταν snuff film! |
|
||||
|
||||
![]()
βρε μπας και τρελλαθηκαν τα τεστ νιτρωδων???
υπομονη μαρια και συντομα θα ξεκαθαρισει το τοπιο...
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Το φίλτρο στρώνει - ώρα για επιλογή ψαριών | aquaman | Αρχάριοι γλυκού νερού | 13 | 28-10-08 16:31 |