|
Bettas Μονομάχοι, όλων των μορφών. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Πω,πω ούτε πατάτες να ήταν βρε παιδί μου.Αλλά όταν γίνετε αναπαραγωγή με σκοπό το κέρδος αυτά γίνοντε
![]()
|
||||
|
||||
![]()
πω ρε παιδια τι μου θυμησατε τωρα..
![]() πηγα ταιλανδη προπερσυ..αμα ειχα αρχησει να ασχολουμε με τα ενυδρεια και ηξερα ποσα ψαρια εχει εκει οη μερα στα μαγαζια για ψαρια θα ετρεχα..! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη chemical mac : 19-02-10 στις 09:18 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Φοβερο βιντεο. Κριμα που δεν καταλαβαινω γερμανικα να ακουσω τι λεει ο αφηγητής. Παρ ολα αυτα, καταπληκτικο να ξερουμε πως ερχονται σ' εμας.. Αυτα τα ψαρια αξιζουν πραγματικα καλύτερη μεταχειριση
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Αυτοματη αναπληρωση....4:10 4:15 AXAXXAXAXAXAX
------------------------- Αν ειναι δυνατον κοιταξτε τι κανουν οι αργοσχολει οι ανθρωποι....4:20 Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kokos125 : 19-02-10 στις 10:08 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Πολύ ενδιαφέρον. Και από ατα πιό σημαντικά η αναφορά οτι μπορεί και επιβιώνει στην βόρεια Ταϊλάνδη σε πολύ χαμηλές για τροπικά ψάρια θερμοκρασίες, η οποία ανατρέπει πολλές απόλυτες απόψεις. Η ερώτηση του ρεπορτάζ: "Είναι τα betta splendens ψάρια κρύου νερού;"
|
|
||||
|
||||
![]()
Η ανθεκτικότητα δεν είναι πάντα πρωτέρημα... Κάτι ξέρουν οι δίσκοι και το πάιζουν δύσκολοι...
@nikosm1: Στο τέλος μίλησε για θερμοκρασίες κάτω από 10 βαθμούς τη νύχτα! Πραγματικά εκπληκτικό... |
|
||||
|
||||
![]()
Chemical mac, αν και αυτός της φωτο δεν είναι δικός μου απλός μου άρεσε και τον έβαλα στο avatar και οι δυο που έχω συντροφιά μάλλον πρέπει να έφτασαν σε εμένα με τον ίδιο τρόπο αλλά δεν ήξερα πως γίνετε και με ξένησε το όλλο θέμα.
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Plakat for ever!!!!!
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Οι "ΒΙΟΤΟΠΙΚΕΣ ΚΑΤΑΔΥΣΕΙΣ" έρχονται στην Πάτρα! | ΠΣΦΕ | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 45 | 17-06-09 23:28 |
ερχονται οι διακοπες!!!! | Δημητρης89 | Γλυκό νερό - Γενικά | 12 | 04-06-09 18:01 |
ερχονται τα L114 | thanasis76 | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 23 | 03-02-09 20:12 |
Έρχονται οι ζέστες! Πως τις αντιμετωπίζουμε? | gfdimopo | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 25 | 23-06-08 13:38 |