|
|
||||
|
||||
![]()
Eυχαριστώ για τις ευχές και για τα καλά σας λόγια.
Οι γονείς έχουν ξαναγεννήσει 2 φορές. Τα μικρά φυσικά δεν άφησαν τίποτα. Τώρα είναι έτοιμοι να ξαναγεννήσουν και μέσως μετα θα τους επιστρέψω στο μεγάλο ενυδρείο. Τα μωρά τρώνε φυλλαράκια και σπιρουλίνα και βρεφική τροφή. Την αρτέμια την σταμάτησα πριν λίγες μέρες όσο πιο σταδιακά γινότανε. Πάντως είναι μαγεία να τα χαζεύεις να μεγαλώνουν... |
|
||||
|
||||
![]()
'Οντως είναι μαγεία τα μικρά σου!!!
Να σου ζήσουν!!! |
|
||||
|
||||
![]()
Φίλε μου μια ερώτηση να σου κάνω που με απασχολεί...
Στο ενυδρείο σου έχεις Α/Ο 'η νερό βρύσης;;; Ρωτάω γιατί είχα κι εγώ γέννα (τρίτη φορά) τις δύο πρώτςες μέρες όλα πήγαν καλά, ενώ την τρίτη δεν υπήρχε τπτ από αυγά (στο ενυδρείο μόνο το ζευγάρι). Και θέλω να δω αν όντως έφταιγε το νερό και χαλάσανε τα αυγά και τα φάγανε, την δεύτερη μέρα χαλάσανε περίπου 15 αυγά,τα οποία όμως τα αφαίρεσα εγώ γιατί τα σκαλάρια τα άφηναν στην θέση τους! |
|
||||
|
||||
![]() Λόγω βλάβης στο ενυδρείο που έμεναν μόνα τους τα μικρά ακαλάρια, έπρεπε να μπούν στο μεγάλο ενυδρείο μαζί με τους γονείς τους (είχα πάρει τους γονείς από το μικρό ενυδείο πριν μια βδομάδα.) Αυτό που έγινε ήταν τραγικό και τελείως αποκαρδιωτικό. Το ζευγάρι είδε σαν ανταγωνιστές τα ίδια του τα παιδιά. Ενώ τα δύο σκαλάρια συμβιώνουν αρμονικά με ροδόστομους και γατόψαρα άρχισαν να κυνηγάνε τα μικρά τους άγρια και την επόμενη μέρα δαν έμεινα κανένα από τα 7 μικρά τριών περίπου μηνών. Ήξερα ότι είναι μεγάλοι κυνηγοί... αλλά σας ομολογώ ότι αυτό δεν το περίμενα. Έχω στεναχωρεθεί σε σημείο να μη θέλω να συνεχίσω να ασχολούμαι άλλο με αυτά τα ψάρια.... ------------------------- Σήμερα κατάφερα να δώ 2 μικρά... Ελπίζω ότι επέζησαν κι άλλα και ειίναι καλά κρυμένα... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη gplatakis : 17-03-10 στις 19:11 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Ειναι φυσιολογικη αυτη η συμπεριφορα!! Μη σε απογοητευει αυτο! Δεν γινεται να εφαρμοσουμε τη δικη μας λογικη με αυτη που εχουν τα ψαρια!
![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αυγα αγγελόψαρων. | ΣΩΤΗΡΗΣ ΙΑΚΩΒΙΔΗΣ | Άλλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 13 | 06-11-09 19:17 |
Αυγά απο....? | giorgio | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 03-04-09 16:57 |
Τσακωμός αγγελόψαρων | Lupo | Άλλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 3 | 04-01-08 17:20 |
Γέννα αγγελόψαρων. | skourkou | Άλλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 2 | 21-07-07 23:33 |
Αναπαραγωγή αγγελόψαρων | anasios | Άλλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 30 | 18-11-05 01:53 |