|
|
|||
|
|||
![]()
φυτα δεν εχω λογω του οτι τα ψαρακια ειναι κιχλιδες.τροφη θα παω σε λιγακι...και να φανταστεις ειναι ετσι οι κοιλια του αν και σημερα επεσε νηστεια....αλλαγη νερου εκανα χτες και ειπα να μην ξανα κανω...πειραζει???
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν χρειάζεται να κάνεις άλλη αλλαγή τώρα.Κάνεις κανονικά μετά απο μια βδομάδα(γνώμη μου-προσθέτοντας αλάτι αντίστοιχο με τα λίτρα της αλλαγής)
Φούσκωμα δεν βλέπω να έχει αυτό το ψαράκι(αν και δεν βλέπω νορμάλ χρωματισμό,είναι απο στρεσάρισμα ή έτσι ήταν?). Φυτά η γνώμη μου είναι να βάλεις όσα μπορείς (βαλισνέριες,ανούμπιες,crinum,κρυπτοκορίνες)και αν δεις στις παρουσιάσεις ενυδρείων το δικό μου θα καταλάβεις. Τάιζε 2 φορές τη μέρα μικρή ποσότητα μόνο σπιρουλίνα αυτό το διάστημα. |
|
|||
|
|||
![]()
οκ.τις τελευταιες μερες ειναι ετσι και αναλογως τις ωρες...μια ειναι εντονα μια οχι...χωρις να τα πειραξω....τι να κανω για αυτο?
------------------------- επισης να ανεβασω την θερμοκρασια του ενυδρειου μου η ειναι οκ στουσ 28 βαθμους? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη aggelospap : 19-02-10 στις 00:33 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Πιστεύω αν κάνεις αυτά που είπαμε θα πάνε όλα καλά
![]() Τη θερμοκρασία μη την πειράξεις αυτή την εβδομάδα.Μετά σιγα σιγα κατέβασε την στους 26. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Προβλημα με bba | antonis petrides | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 07-08-09 22:39 |
Προβλημα.. | malawimbuna | Χημεία - Φυσική θαλασσινού νερού | 2 | 11-04-09 09:21 |
Προβλημα με GH | papagalos123 | Malawi | 13 | 05-02-09 15:27 |
προβλημα | gutsi | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 05-09-07 14:27 |
Προβλημα με ΝΟ3 | Cpagr | Δίσκοι | 12 | 07-03-07 12:50 |